Home celebs ZIEN: de rentree van Roel Vanderstukken in ‘Familie’

ZIEN: de rentree van Roel Vanderstukken in ‘Familie’

Zijn fans zijn dolenthousiast.

Roel Vanderstukken
© VTM

De ‘Familie’-fans keken er al weken, of zeg maar maandenlang naar uit: de terugkeer van de échte Benny, Roel Vanderstukken, in hun favoriete soap. De acteur moest revalideren na een openhartoperatie en werd tijdelijk vervangen door Govert Deploige.

Roel Vanderstukken kreeg vorig jaar een zware hartaanval. Een van zijn kransslagaders was voor 95 procent dichtgeslibt waardoor zijn hart te weinig zuurstof kreeg. Hij moest onmiddellijk onder het mes. Na de openhartoperatie moest de acteur logischerwijs een aantal maanden revalideren. Dat betekende dat hij een hele poos niet zou kunnen meedraaien in ‘Familie’, maar de verhaallijnen waren allemaal al uitgeschreven. Het personage van Benny Coppens verschillende maanden missen was absoluut geen optie, dus kozen de makers van ‘Familie’ om tijdelijk een vervanger te zoeken voor Roel.

#pinktshirt #whatishappeningtobenny #somethingsrotteninthestateofdenmark #vtmfamilie

A post shared by Roel Vanderstukken (@roel.vanderstukken) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Geliefd personage

Het was niet gemakkelijk om die schoenen te vullen, want den Benny is een heel geliefd personage. Met zijn lompe acties en droge humor zorgt hij voor een vrolijke noot te midden van al het drama in de serie. Govert Deploige vertolkte de rol van Benny met verve, maar voor de meeste kijkers bleef het wennen om plots een andere Benny te zien. Ze misten de Roel en ze zijn dan ook dolenthousiast dat vanaf morgen zijn vertrouwd gezicht weer op hun tv verschijnt.

Nieuw lief

Het is van begin december geleden dat Roel te zien was in de serie. Ondertussen veranderde er heel wat in Benny’s leven. Hij heeft een nieuw lief Robyn en zijn dochter Stefanie is verhuisd. Bekijk hier hoe Roel zijn langverwachte rentree maakt:

Lees ook: