Home Lifestyle Nederlandse Glennis Grace stoot met verbluffende prestatie door naar finale van ‘America’s...

Nederlandse Glennis Grace stoot met verbluffende prestatie door naar finale van ‘America’s Got Talent’

Kritisch jurylid Simon Cowell noemde haar optreden zelfs het beste van de avond!

Photonews

Dat de Amsterdamse Glennis Grace (40) een gouden powerstem heeft, hoeven we je vast niet meer te vertellen. Op de audities van de Amerikaanse talentenjacht wist ze meteen prachtige complimentjes binnen te halen. Zelfs bij het meest kritische jurylid Simon Cowell. Dat succes zette de Amsterdamse gedurende de hele show verder met als kers op de taart een plek in de grote finale!

Glennis Grace lijkt maar niet te stoppen. Hoewel de Belgische goochelaar Aaron Crow vannacht geëlimineerd werd, wist de Nederlandse Glennis Grace wel een plekje te veroveren in de grote finale van ‘America’s Got Talent’. Gisterennacht mocht ze dan ook haar halve-finale-nummer brengen en die prestatie kon op luid applaus en een staande ovatie van de jury rekenen. De Amsterdamse koos voor het aartsmoeilijke This Woman’s Work van Kate Bush, maar wist met het grootste gemak de ene uithaal na de andere perfect neer te zetten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het strenge jurylid Simon Cowell noemde haar optreden zelfs het beste van de avond! Heidi Klum en Mel B konden eventjes alleen maar de woorden ‘yes, yes, yes’ uitbrengen. ‘Ieder moment met jou is een speciaal moment, een gedenkwaardig moment. Iedere keer laat je ons weer zien dat jij in de finale moet staan. Je verdient het, je bent fantastisch’, klonk het nadien bij Klum.

‘Ik voel me fantastisch’

Glennis Grace reageerde via Instagram alvast vol ongeloof op de uitslag van vannacht: ‘Ik kan niet geloven dat ik al zo ver kwam. Ik voel me fantastisch! Dank je wel, Amerika!’. De Amsterdamse moet nu vol ongeduld wachten tot de grote finale op dinsdag 18 september, maar er staat heel wat op het spel voor Glennis. De winnaar van het dertiende seizoen van de Amerikaanse talentenjacht gaat zo maar even naar huis met een miljoen dollar, een platencontract en een show in Las Vegas. Wij vermoeden dat deze Amsterdamse wel eens heel snel haar koffers zou kunnen pakken om richting de States te vertrekken…

View this post on Instagram

No words???

A post shared by Glennis Grace (@glennisgrace) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: