Home Lifestyle Nederlandse Glennis Grace blijft ‘America’s Got Talent’-jury verbazen en stoot door naar...

Nederlandse Glennis Grace blijft ‘America’s Got Talent’-jury verbazen en stoot door naar de liveshows

De Amsterdamse bracht een indrukwekkende cover van Prince.

Instagram @glennisgrace

Een tijdje geleden wist de Amsterdamse Glennis Grace naam en faam te maken tijdens de audities van ‘America’s Got Talent’. Met een feilloze Whitney Houston-imitatie blies ze niet alleen de hele jury omver, maar ook de kijkers thuis. En dat succes zette de Amsterdamse gewoon voort. Deze keer deed ze dat met een indrukwekkende cover van Prince, die haar meteen een plekje in de liveshows bezorgde.

Dat de Amsterdamse Glennis Grace (40) een gouden stem heeft, hoeven we je niet meer te vertellen. Tijdens de audities van de Amerikaanse talentenjacht wist ze zelfs bij het meest kritische jurylid, namelijk Simon Cowell, al enkele complimentjes binnen te halen. Van ‘Je klinkt fantastisch’ tot ‘Ik heb het gevoel dat ik nu al naar een ster zit te kijken’: de reacties waren gewoonweg lovend. Haar auditie werd dan ook meer dan 800.000 keer bekeken en haar platenmaatschappij krijgt non-stop telefoontjes met aanbiedingen. Dat Glennis een fantastische zangcarrière te wachten staat, is vrijwel zeker. Maar daarnaast krijgt ze misschien ook wel een miljoen dollar én een platencontract, want de Amsterdamse veroverde gisteren een plekje in de kwartfinales.

Hoe ze dat deed? Met een indrukwekkende cover van Princes wereldhit ‘Nothing Compares 2U’. Daarmee wilde Glennis de ‘AGT’-jury bewijzen dat ze niet alleen de hits van Whitney kan zingen, maar ook die van wereldberoemde popzangers als Prince. En of ze dat kan! De ene uithaal werd opgevolgd door de andere, en zo wist Glennis opnieuw het hart van de kijkers te veroveren. ‘Je hebt een bepaalde gloed over je heen en misschien is jouw tijd nu wel aangebroken, aangezien platenlabels zich niet langer alleen op artiesten van 21 jaar oud richten’, klinkt het bij Simon. Wij vermoeden dat deze Amsterdamse wel eens heel snel haar koffers zou kunnen pakken om richting de States te vertrekken…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: