Home Lifestyle Angèle verdwijnt enkele maanden uit ‘Thuis’ omwille van ziekte

Angèle verdwijnt enkele maanden uit ‘Thuis’ omwille van ziekte

Lut 'Angèle' Hannes onderging zopas een eerste ingreep en neemt een pauze voor de verdere behandeling.

Eddy heeft nog maar net terug de liefde gevonden in ‘Thuis’, of hij moet haar weer even afgeven. Bij actrice Lut Hannes, die Eddy’s nieuw lief Angèle speelt, werd borstkanker vastgesteld. Zij zal enkele maanden uit de soap verdwijnen terwijl ze behandeld wordt.

Ziekteverlof

Angèle Backx, de zus van Simonne, keerde in 2015 terug naar ‘Thuis’. In 1999 had het personage de soap al eens verlaten, om in 2004 terug te keren en in 2006 opnieuw naar Spanje te vertrekken. Nu neemt Lut Hannes een derde pauze, maar dit keer is het ziekteverlof. Nadat de actrice de diagnose borstkanker kreeg, onderging ze al een eerste ingreep, zo staat te lezen in het Facebookbericht op de ‘Thuis’-pagina. Nu volgt een verdere behandeling die hopelijk tot volledige genezing zal leiden.

De tweede terugkeer van Angèle naar de serie werd al snel overschaduwd nadat bij haar acute leukemie werd vastgesteld. Mede dankzij de steun van haar zus Simonne en wijlen haar moeder Yvette kon Angèle genezen en schuimt ze tegenwoordig de danscafés af met beste vriendin Rosa. Hopelijk zien we haar dat binnen enkele maanden met evenveel enthousiasme weer doen.

Meer ‘Thuis’: