Home celebs YES: er duikt een nieuw personage op in ‘Thuis’

YES: er duikt een nieuw personage op in ‘Thuis’

Om op zijn werk te raken, neemt de acteur het vliegtuig.

Acteurs komen en gaan in ‘Thuis‘, en ook deze keer mogen de bekende gezichten een nieuwe waarde verwelkomen. Niemand minder dan Maarten Bosmans krijgt namelijk een vaste rol in de populaire Eén-soap.

Acteur Maarten Bosmans (40) is on fire! Vanaf deze week zien we hem in een nieuw seizoen van ‘Loslopend Wild en Gevogelte‘ op Eén, maar vanaf 19 januari verschijnt hij ook – als vaste waarde – in ‘Thuis‘. ‘Ik ben al aan het opnemen sinds oktober en heb lang moeite moeten doen om dat geheim te houden, maar nu kan ik niet langer zwijgen’, vertelt de acteur aan Dag Allemaal.

Met het vliegtuig naar het werk

Over zijn nieuwe rol mag Maarten nog niet veel vertellen, maar hij verklapte wel al dat hij vaak naast Waldek te zien zal zijn. ‘Hoe lang ik precies mag blijven, weet ik nog niet. Maar ik steek het niet onder stoelen of banken: ik wil dit graag voor een lange tijd doen’, gaat de acteur verder. ‘Ik heb leuke collega’s, en met 4 kinderen is een beetje financiële zekerheid geen overbodige luxe.’

En er is nog iets bijzonders aan Maartens verhaal; de Vlaamse acteur woont namelijk met zijn vrouw Zuzana in Tsjechië. ‘Veel mensen denken dat Tsjechië ergens in het voormalige Oostblok verscholen ligt, terwijl het amper een uurtje vliegen is. Als ik om 9 uur ‘s ochtends in Brussel moet zijn, vertrek ik om 5 uur bij ons thuis.’ Yep, vroege vogel Maarten heeft moed!

Svaty martinské!

A post shared by Maarten Bosmans (@maarten_bosmans_) on

Bron: Dag Allemaal

Lees ook: