Home celebs Deze bekende actrice speelt binnenkort een gastrol in ‘Thuis’

Deze bekende actrice speelt binnenkort een gastrol in ‘Thuis’

Ze ziet er op haar 79ste nog stralend uit!

Instagram @thuistv

Er vertrekken de laatste veel vaste waarden uit ‘Thuis’. Gelukkig is er wel nog plaats voor bekende, nieuwe gezichten. Zo zal Chris Lomme volgend jaar een aantal afleveringen te zien zijn in de populaire serie.

Binnenkort kunnen we weer allemaal de klassieker van ‘De Kreuners’ meebrullen: ‘Ik was verliefd op Chris Lomme, dat meisje met het blonde haar’. Ze verschijnt in het voorjaar namelijk een aantal keer op ons scherm in de populaire soap ‘Thuis’ waar ze ons ongetwijfeld opnieuw van onze sokken zal blazen.

Wel, wel … wie is er nu onze taxi ingestapt?

Posted by Thuis on Friday, December 22, 2017

Enthousiast

De ondertussen al 79-jarige actrice ziet er nog steeds stralend uit, en ook het acteren is ze zeker niet verleerd. De makers van ‘Thuis’ zijn in de wolken met de samenwerking. ‘We zijn heel blij dat iemand van haar kaliber bij ons een gastrol wil spelen’, vertelt producer Hans Roggen in Het Nieuwsblad. ‘We zochten een vrouwelijke actrice in die leeftijdscategorie en dachten we kunnen altijd eens proberen aankloppen bij Chris. Toen ze daadwerkelijk ook ja zei, sprongen we een gat in de lucht!’

Taxi

We zullen Chris helaas niet lang aan het werk zien. ‘Ze speelt maar enkele afleveringen mee’, aldus Hans Roggen. ‘Ze maakt deel uit van een volledig nieuwe verhaallijn die iets met een taxi te maken heeft.’ Meer wilden ze bij ‘Thuis’ nog niet verklappen. Wij zijn alvast razend benieuwd!

Bron: Het Nieuwsblad

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.