Home celebs Ontslagen Frank Van Erum uit ‘Thuis’ deelt opvallende videoboodschap

Ontslagen Frank Van Erum uit ‘Thuis’ deelt opvallende videoboodschap

'Ik vlieg uit Thuis. Onverwacht, maar ik verdwijn.'

Isopix

Frank Van Erum verdwijnt als Renzo uit de populaire Eén-serie ‘Thuis’. Hij zag zijn ontslag niet aankomen en hoopt met een zelfgemaakte videoclip op een nieuwe rol of een terugkeer in de soap.

De shock bij de ‘Thuis’-fans was groot toen ze hoorden dat Frank binnenkort niet meer in ‘Thuis’ zal meespelen. De verhaallijn van Renzo Fierens in ‘Thuis’, de halfbroer van Femke en de zoon van Nancy, leek helemaal nog niet uitverteld. Frank verdween al een keertje uit de serie in 2006, maar hij kwam na acht jaar terug en is sindsdien elke avond te zien op het scherm. Zijn personage vormt een nieuw samengesteld gezin met Charité, een duo dat volgens veel kijkers nog een hele poos mocht meedraaien. Helaas dachten de makers van de soap daar anders over. Gevolg: exit Renzo en Charité.

Videoclip

Frank deelde eind november de trieste boodschap mee op zijn Facebookpagina. ‘Ik vind het heel jammer’, schreef de acteur. Hij hield zich wel vast aan een laatste sprankeltje hoop: ‘Misschien pikken de schrijvers me later terug op…’ Om dat laatste wat kracht bij te zetten, postte Frank onlangs een korte videoclip op zijn sociale media. Hij zingt er een aangepaste versie van de ‘Thuis’-intro en die klinkt als volgt: ‘Ik vlieg uit Thuis, maar het was fijn om bij jullie te zijn. Zoveel kijkers hier op Eén, en al die angels om me heen. Ik vlieg uit Thuis, onverwacht, maar ik verdwijn. Deel deze boodschap en dit lied, als je mij graag snel terugziet. Bij jullie voel ik me thuis.’

Succes

Frank bedankt al zijn fans voor de gigantische hoeveelheid complimenten die hij ontving via sociale media en op straat. ‘Daar trek ik me aan op’, zegt-ie. Hij roept op om zijn video zo veel mogelijk te liken en te delen. Hij hoopt op die manier een andere tv-rol te bemachtigen. ‘Wil je me snel bij Thuis terugzien of in een ander tv-programma, deel en like deze video dan.’ Hij sluit af met een speelse knipoog. Zijn initiatief heeft succes, want de video werd voorlopig al meer dan 90.000 keer bekeken en al 1600 keer gedeeld. Go Frank!

Lees ook: