Home Lifestyle Tech Loopt de batterij van je iPhone ook zo snel leeg sinds de...

Loopt de batterij van je iPhone ook zo snel leeg sinds de nieuwste iOs-update? Verwijder dan deze app

De app in kwestie zou 1% batterij per minuut kosten 😮

Kocht je recent een nieuwe iPhone of installeerde je de nieuwste software-update iOS 11.1.1? Dan is er een bepaalde app die je misschien beter verwijdert omdat hij je heel wat batterijduur kost.

Het was de blog PiunikaWeb die maandag berichtte over een bug die zich voordoet bij iOS 11.1.1. De bug zorgt ervoor dat de YouTube-app op je iPhone de batterijduur serieus doet verkorten. Bovendien zou de app je smartphone doen oververhitten, zelfs wanneer YouTube niet actief wordt gebruikt, maar de app gewoon geopend staat. Gebruikers zeggen dat de app maar liefst 1% batterij per minuut kost, zelfs bij de allernieuwste iPhone X.

Gebruikers zeggen dat de app maar liefst 1% batterij per minuut kost, zelfs bij de allernieuwste iPhone X.

Gelukkig is YouTube op de hoogte van de bug. Nadat een gebruiker via Twitter liet weten dat zijn batterij met 20% daalde nadat hij 30 minuten op zijn telefoon had zitten swipen, reageerde YouTube dat eraan gewerkt wordt.

Hoewel YouTube gisteren een nieuwe versie van de app lanceerde (12.44), zou het probleem zich nog steeds voordoen. Voorlopig lijkt het ons dus een goed idee om de app even te verwijderen of ‘m toch op z’n minst ten allen tijde te sluiten zodat je niet plots zonder batterij zit.

Bron: Hello Giggles

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.