Home Lifestyle VIDEO: Samsung steekt serieus de draak met Apple in nieuwe reclame

VIDEO: Samsung steekt serieus de draak met Apple in nieuwe reclame

Het lelijke design, het gebrek aan geheugen, het gedoe met draden: Samsung haalt de iPhone helemaal onderuit.

Vergelijkende reclame maken is een beetje riskant (en in sommige landen zelfs niet toegestaan) maar het valt wél altijd op. In een video die Samsung zondag op z’n YouTube-kanaal postte, haalt de elektronicagigant uit naar zijn grote concurrent Apple en diens nieuwe iPhone X.

Growing Up

In de video, die de titel ‘Samsung Galaxy: Growing Up’ kreeg, zien we een jongeman die tien jaar geleden z’n eerste iPhone kocht en door de jaren heen leert dat dat misschien toch niet de beste keuze was. Of toch niet volgens Samsung. Het gebrek aan geheugen, de lange wachtrijen aan de Apple Store wanneer een nieuwe versie van de iPhone uitkomt, het feit dat hij niet volledig waterbestendig is, het vervelende gedoe met draden nu de smartphone geen poort voor oortjes meer heeft: Samsung haalt alles uit de kast.

De oplettende kijker merkt op het einde zelfs nog een subtiele steek naar het design van de iPhone X op: het vreemde kapsel van de man in de wachtrij verwijst naar de zogenaamde ‘notch’ van de iPhone X, de inkeping bovenaan het scherm. De nieuwste smartphone van Apple is trouwens sinds enkele dagen verkrijgbaar in ons land.

Meer tech:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.