Home Lifestyle Film ZIEN: teaser trailer van ‘Joker’ met Joaquin Phoenix

ZIEN: teaser trailer van ‘Joker’ met Joaquin Phoenix

De film over de beruchte filmschurk speelt vanaf 2 oktober in de bioscoop.

The Joker is een van de meest bekende filmschurken aller tijden. In de nieuwe gelijknamige film zien we hoe de man, gespeeld door Joaquin Phoenix, in de angstaanjagende slechterik veranderde.

Elke superheld moet het opnemen tegen een slechterik die de wereld met een of ander duister plan naar de vaantjes wil helpen. The Joker, de aartsvijand van Batman, is een van de meest beroemde filmschurken ooit. Hij is geschminkt en verkleed als een angstaanjagende clown en zo zot als een achterdeur.

In het verleden mochten wijlen Heath Ledger en Jared Leto de crimineel vertolken in respectievelijk ‘The Dark Knight’ en ‘Suicide Squad’, maar voor de prequel die volledig draait rond de figuur van The Joker koos de productie Joaquin Phoenix.

Menselijke kant

Joaquin speelt Arthur Fleck, een man die wordt uitgespuwd door de maatschappij en daardoor verandert in een door en door slechte persoon. We zien voor het eerst de menselijke kant van The Joker die voor zijn zieke mama zorgt, zelf mentaal ziek is en voortdurend fysiek en mentaal aangevallen wordt. We krijgen eigenlijk zelfs een beetje medelijden met de beruchte crimineel, en we kunnen beter vatten waarom hij later volledig doordraaide.

De film die een flinke portie maatschappijkritiek bevat, speelt vanaf 2 oktober in de bioscoop. Onderstaande trailer ziet er alleszins veelbelovend uit.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.