Home Lifestyle Film ZIEN: officiële trailer van ‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’ met Zac...

ZIEN: officiële trailer van ‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’ met Zac Efron

De film waarin de hunk een beroemde seriemoordenaar speelt, komt in mei naar Netflix.

© NETFLIX

De spannende film ‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’ komt in mei naar Netflix. Zac Efron zet hierin een bijzonder geloofwaardige vertolking neer van de beroemde Amerikaanse seriemoordenaar Ted Bundy.

Ted Bundy vermoordde in Amerika in de jaren zeventig meer dan dertig vrouwen. Ondanks het belastende bewijs tegen hem, slaagde hij er toch in met zijn goede looks en sympathieke voorkomen om de harten van heel wat vrouwen sneller te doen slaan tijdens zijn rechtszaak.

Controversiële figuur

Er verschijnt binnenkort een film over deze controversiële figuur op Netflix. In ‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile’ zien we hoe Teds vriendin Elizabeth Kloepfer jarenlang weigert te geloven dat haar man een monster is. De hoofdrollen in deze nieuwe thriller zijn weggelegd voor Zac Efron die de beroemde seriemoordenaar speelt, en Lily Collins die zijn vriendin vertolkt. Verder zien we ook John Malkovich als rechter, en Jim Parsons of Sheldon uit ‘The Big Bang Theory’ als openbare aanklager.

We kregen al een teaser voorgeschoteld van de film, en Netflix loste nu de officiële trailer. Benieuwd hoe Zac – de ideale schoonzoon – Efron eruitziet als lugubere crimineel? Kijk dan zeker naar het filmpje hieronder. De film zou in mei naar de streamingdienst komen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: