Home celebs Ook Studio Brussel-telgen Linde Merckpoel en Stijn Van de Voorde zetten zich...

Ook Studio Brussel-telgen Linde Merckpoel en Stijn Van de Voorde zetten zich in een ‘DSMTW’-zetel

Tweede zit voor Linde!

© Studio Brussel

De deelnemers van het nieuwe ‘De Slimste Mens ter Wereld’-seizoen druppelen langzaam maar zeker binnen. Dit jaar zullen ook Studio Brussel-presentatoren Linde Merckpoel en Stijn Van de Voorde hun quizkunsten voor gans Vlaanderen tonen.

We horen ze voornamelijk op de radio en zien hun geregeld verschijnen op de talrijke Studio Brussel-video’s op Facebook, maar Linde Merckpoel en Stijn Van de Voorde zullen binnenkort ook op televisie te zien zijn. Vandaag kondigde Linde namelijk zelf in haar vlog aan dat ze samen zullen deelnemen aan het aanstormende seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’.

Tweede zit voor Linde

Voor Linde zijn de rode zetels van de tv-quiz geen onbekend terrein. Zij nam in 2009 al deel aan ‘DSMTW’ en hield het drie afleveringen vol. Collega’s Eva De Roo en Siska Schoeters namen respectievelijk vorig seizoen en twee seizoenen geleden deel. In haar vlog bekijkt Linde samen met haar Studio Brussel-collega’s haar deelname van acht jaar geleden.

Bekende deelnemers

Linde en Stijn zullen het opnemen tegen onder anderen Johan Boskamp, Bart Somers, Sean Dhondt, Evi Hanssen, Dina Tersago, Heidi Van Tielen, Goedele Wachters, Björn Soenens, Xavier Taveirne, Jens DendonckerJean-Marie Dedecker en Barbara Sarafian (die twee laatsten nemen ook al voor een tweede keer deel). De rest van de kandidaten zullen hopelijk na het weekend bekendgemaakt worden.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.