Home Lifestyle Deze actrice ploft voor een tweede keer neer in de rode zetels...

Deze actrice ploft voor een tweede keer neer in de rode zetels van ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Tweede keer, goede keer?

Barbara Sarafian
© Photo News

Het vijftiende seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld‘ komt steeds dichterbij. Erik Van Looy stelde zijn bende rechterhanden al voor, maar de groep van bekende deelnemers dikt nu ook sterk aan. Er is zelfs een actrice die een tweede kans krijgt. Wat een gulle meester, die Erik!

Niemand minder dan actrice Barbara Sarafian (49) mag zich voor een tweede keer bewijzen in ‘De Slimste Mens ter Wereld‘. Yep, als je eens goed in je geheugen graaft, komen er misschien wel flashbacks uit 2013 naar boven. Barbara won toen haar eerste aflevering, maar ze daarna moest ze met lege handen naar huis.

Barbara deed er vier jaar geleden alles aan om te winnen. ‘Ik kan niet tegen mijn verlies’, gaf ze toe. Hopelijk heeft de actrice deze keer meer geluk. Ook meneer Jean-Marie Dedecker mag voor een tweede keer terugkomen. Hij nam in 2004 deel aan het tweede seizoen van het programma, maar na vier deelnames moest hij vertrekken.

Geduchte tegenstanders

De volledige lijst van kandidaten is nog niet bekend. Maar we weten ondertussen wel al dat Johan Boskamp, Dina Tersago, Goedele Wachters, Bart Somers, Sean Dhondt, Heidi Van Tielen, Evi Hanssen, Björn Soenens, Xavier Taveirne en Jens Dendoncker zullen strijden tegen elkaar voor de titel van slimste mens ter wereld.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.