Home Lifestyle Food MUST DO: stem jouw favoriete finaletaart naar het assortiment van Tarte à...

MUST DO: stem jouw favoriete finaletaart naar het assortiment van Tarte à Moi

Welke van deze drie taarten wil jij binnenkort in de Delhaizerekken terugvinden?

© Tarte à Moi

Maar liefst 274 bakgrage kapoenen schreven hun taart in voor de wedstrijd van Tarte à Moi. Daaruit koos het Belgische taartenmerk de drie allerlekkerste receptjes.

Net zoals vorig jaar organiseert het Belgische taartenmerk Tarte à Moi ook dit voorjaar een smakelijke co-creatiewedstrijd. Iedereen mocht naar hartenlust zijn allerbeste taartrecepten insturen. En uit die taarten heeft Tarte à Moi nu haar drie favorieten gekozen.

De finalisten

  • Aurore: amandel-framboostaart
  • Emelie: cheesecake met avocado en limoen
  • Sophie: brownie met room en noten

Alle drie de finaletaarten zijn exclusief te verkrijgen bij Delhaize van 18 april tot en met 7 mei. Tijdens deze drie weken kan het publiek de taarten proeven en hun favoriet uitkiezen. Breng hier je stem uit. De winnaar wordt gekozen op basis van de stemmen, de verkoopsresultaten en de keuze van de vakjury.

De prijzenpot

Het baksel van de winnaar wordt een vaste waarde in het Tarte à Moi-assortiment, te verkrijgen bij Delhaize. Bovendien wint de winnaar een tuinfeest voor maar liefst 40 vrienden.

Vorig jaar was het Myriam van foodblog Hap & Tap die haar crèmebrûléetaart in de rekken mocht leggen. En gezien de bijzonder goede verkoopcijfers, is die overheerlijke taart nog steeds te verkrijgen bij Delhaize.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.