Home Lifestyle Food DOEN: Tarte à Moi is op zoek naar jouw lekkerste taart

DOEN: Tarte à Moi is op zoek naar jouw lekkerste taart

Wil jij jouw favoriete homemade taartje binnenkort in de winkel zien liggen?

© Tarte à Moi

Ook dit jaar gaat het Belgische taartenmerk Tarte à Moi op zoek naar de allerlekkerste taart van een bakgrage Vlaming.

Net zoals vorig jaar organiseert het Belgische taartenmerk Tarte à Moi dit voorjaar een smakelijke co-creatiewedstrijd. Iedereen mag naar hartenlust zijn allerbeste taartrecepten insturen. Bak je liever muffins of koekjes? Dan hebben we goed nieuws. Dit jaar hoef je namelijk niet enkel over taartentalent te beschikken om te kunnen deelnemen. Ook ‘kleine pleziertjes’ zoals cakejes, koekjes… maken kans om de Tarte à moi-wedstrijd te winnen.

Vorig jaar was het Myriam van foodblog Hap & Tap die haar crèmebrûléetaart in de rekken mocht leggen. En gezien de bijzonder goede verkoopcijfers, is die overheerlijke taart nog steeds te verkrijgen bij Delhaize.

De prijzenpot

Als je de wedstrijd wint, wordt jouw baksel een vaste waarde in het Tarte à Moi-assortiment en kan wie maar wil jouw creatie kopen bij Delhaize. Bovendien win je een tuinfeest voor maar liefst 40 vrienden. Inschrijven geblazen, dus! Deelnemen kan nog tot 25 maart. Meer info vind je hier.

Kleine pleziertjes

Wist je trouwens dat Tarte à Moi vanaf heden ook twee kleine gebakjes verkoopt? Vanaf nu zijn er eenmansporties te koop van een smeuïge moelleux, een intense chocoladecake met Belgische chocolade, en een goddelijke carrot cake, een luchtige, kruidige cake met geraspte wortels en topping van roomkaas en walnoten. Ze zijn bij Delhaize te verkrijgen voor € 1,99 per stuk. Smullen!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.