Home Lifestyle Food Malibu lanceert een variant met passievrucht

Malibu lanceert een variant met passievrucht

Al zal je voorlopig enkel tijdens je vakantie in Frankrijk een flesje kunnen scoren in de supermarkt.

Met deze warme temperaturen  snakken we naar een lekkere cocktail. Goed nieuws voor de Malibuliefhebbers, want er is nu een variant van het drankje met passievrucht op de markt. Yummm!

Malibu klinkt niet enkel exotisch, het smaakt ook ontzettend tropisch. Het rumdrankje met kokossmaak brengt je in no time in vakantiesfeer. Het is de lekkere basis voor de ideale pina colada – de beste cocktail ever – en met een paar ijsblokjes gaat het goedje ook puur vlotjes binnen. Santeekes!

Instagram @malibu_rumnl

Hete zomer

Malibu brengt nu een nieuwe variant uit: Malibu Passion Fruit. Ooit een liedje van Drake, nu gemixt in je favo zomerdrankje. Hetzelfde heerlijke recept, maar met een passievruchttoets. Kokos + passievrucht =  een heel hete zomer. We hebben helaas ook een beetje slecht nieuws, want deze passievruchteditie van Malibu ligt voorlopig nog niet in de rekken van onze supermarkten.

Frankrijk

Malibu Passion Fruit is enkel verkrijgbaar in Amerika én Frankrijk. Dat laatste maakt alles tweer goed, want iedereen kent wel iemand die bij onze buren op reis gaat of trekt zelf naar daar deze zomer. Tot het drankje ons Belgenlandje bereikt, maak je dus maar best wat plaats in je koffer of geef je je bestelling door aan je tante, bff of schoonzus.

Instagram @malibu_rumnl

PS: niet vergeten, alcohol drink je met verstand.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.