Home Lifestyle Spotify vertelt je wie voor jou dé artiest van het voorbije decennium...

Spotify vertelt je wie voor jou dé artiest van het voorbije decennium was

Je krijgt een uitgebreid overzicht van je meest beluisterde songs en artiesten per jaar én je komt te weten hoeveel minuten je Spotify gebruikte.

spotify
© Spotify

Spotify Wrapped is terug, en dit jaar is je persoonlijke muziekoverzicht extra interessant. Aangezien we aan het einde van een decennium staan, kan je nu je luistergedrag van de voorbije tien jaar bekijken. Spotify kroont ook één artiest tot jouw artiest van het decennium.

Op je Spotify-app of op Spotify.com/wrapped kan je nu jouw jaar- en decenniumoverzicht bekijken. Je komt te weten naar welke muziek je in het voorbije jaar het vaakst luisterde per seizoen, welke artiesten en liedjes je favorieten waren, welke genres je het meest kon pruimen en hoe internationaal je bent in je muziekkeuze.

Daarna gaat Spotify over op een overzicht van 2010 tot nu. Je komt te weten wanneer je Spotify begon te gebruiken, wie je favoriete artiest was per jaar en welk lied je in elk jaar het vaakst beluisterde. Ook krijg je een overzicht van het aantal minuten dat je per jaar de app gebruikte. Best confronterend! Op het einde van de rit krijg je compact overzichtjes van je favoriete muziek van 2019 en van het decennium die je kan delen op social media.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.