Home Lifestyle Film 9 films die je op Netflix kan downloaden en je tijdens die...

9 films die je op Netflix kan downloaden en je tijdens die lange autorit wakker houden

Je roadtrip was nog nooit zo spannend!

© Reliance Entertainment & Netflix

Staat er bij jou ook een lange roadtrip op de planning of trek je binnenkort naar de Ardennen, maar háát je het om stil te moeten zitten in de wagen? Netflix to the rescue, want op de streamingdienst kan je op voorhand een aantal films downloaden die je daarna offline in de auto kan bekijken. Wij verzamelden negen spannende films die je so-wie-so wakker houden.

1 / 9
The Old Guard
Ouija: Origin of Evil
Zodiac
22 July
Gone Girl
The Girl on the Train
Fractured
Law Abiding Citizen
Catch Me If You Can
The Old Guard
The Old Guard

Al eeuwenlang beschermt de bende van Andy de sterfelijke wereld en lukt het hen om onder de radar te blijven, maar die onzichtbaarheid komt nu in gevaar. Hun genezende gave wordt blootgesteld en Andy en nieuwkomer Nile moeten voorkomen dat anderen ze kunnen reproduceren om er misbruik van te maken.

Hoofdrolspelers: Matthias Schoenaerts, Charlize Theron en KiKi Layne

Ouija: Origin of Evil
Ouija: Origin of Evil

Weduwe Alice Zander komt op het idee om voor de lol samen met haar twee dochters Pauline en Doris geesten op te roepen, maar hun spirituele seances lopen uit de hand, want de drie halen per ongeluk een kwaadaardige geest in huis. Die geest heeft het gemunt op Alice’s jongste dochter Doris en neemt haar hele lichaam over. Pauline en haar mama doen er alles aan om de demon zo snel mogelijk te verjagen, maar dat loopt niet van een leien dakje…

Hoofdrolspelers: Elizabeth Reaser, Annalise Basso en Lulu Wilson

Zodiac
Zodiac

‘Zodiac’ is gebaseerd op waargebeurde feiten en vertelt het verhaal van een cartoonist, journalist en agent die een klopjacht houden op een seriemoordenaar: de beruchte Zodiac Killer. Telkens wanneer hij een nieuw slachtoffer maakt, stuurt hij een bericht in geheimschrift naar verschillende kranten. Zijn moorden worden steeds gruwelijker en hoewel hij steeds dichterbij komt, slaagt niemand erin zijn identiteit te onthullen.

Hoofdrolspelers: Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo en Robert Downey jr.

22 July
22 July

De film ’22 July’ vertelt het waargebeurde verhaal van de gruwelijke terroristische aanslag die op 22 juli 2011 in Noorwegen plaatsvond. De extreemrechtse Anders Behring Breivik liet toen een autobom in Oslo ontploffen, waarna hij naar een zomerkamp trok op het eiland Utøya en er in het wilde weg begon te schieten. Hij bracht maar liefst 77 mensen om het leven. ’22 July’ werpt een licht op de verschrikkelijke gebeurtenis en de emotionele nasleep ervan.

Hoofdrolspelers: Anders Danielsen Lie en Jonas Strand Gravli

Gone Girl
Gone Girl

Nick Dunne’s echtgenote Amy verdwijnt op hun vijfde huwelijksverjaardag. De politie onderzoekt de zaak en trekt al snel Nick in twijfel, en al zeker wanneer ze ontdekken dat zijn leven één grote leugen is. Maar wanneer Amy plots bebloed weer thuis arriveert, verandert hij al snel van een hoofdverdachte in een slachtoffer van Amy’s psychologische spelletjes.

Hoofdrolspelers: Ben Affleck en Rosamund Pike

The Girl on the Train
The Girl on the Train

De gescheiden Rachel Watson is zwaar depressief en rijdt elke dag met de trein van en naar New York, zodat ze het huis dat naast dat van haar ex-man Tom en zijn nieuwe partner Anna staat kan observeren. In die woning wonen Megan en Scott Hipwell, een dolgelukkig koppel waarop Rachel stikjaloers is. Wanneer Megan op een dag niet meer naar huis komt, wordt Rachel ondervraagd en blijkt al snel dat ze het een en ander verborgen houdt en meer weet dan ze zou mogen weten…

Hoofdrolspelers: Emily Blunt, Haley Bennett, Luke Evans en Justin Theroux

Fractured
Fractured

Een verwarde man belandt met zijn vrouw en gewonde dochter op de spoedafdeling van een ziekenhuis. Wanneer zijn dochter na een aantal uren wachten nog steeds niet terug is uit de operatiezaal en ook zijn vrouw plots vermist wordt, slaan Rays stoppen door. Hij is ervan overtuigd dat er vreemde praktijken aan de gang zijn in het ziekenhuis en gaat op zijn eentje op zoek naar zijn vrouw en dochter, maar lijkt zich niet meer te herinneren wat er écht gebeurd is.

Hoofdrolspelers: Sam Worthington en Lily Rabe

Law Abiding Citizen
Law Abiding Citizen

De dochter en vrouw van Clyde Shelton worden op een gruwelijke manier om het leven gebracht. Wanneer Clyde te horen krijgt dat de dader na een procedurefout gewoon weer op vrije voeten loopt, besluit hij zelf om het recht in eigen handen te nemen.

Hoofdrolspelers: Gerard Butler en Jamie Foxx

Catch Me If You Can
Catch Me If You Can

Een doorgewinterde FBI-agent houdt een jarenlange klopjacht op Frank Abagnale Jr. die vóór zijn 19de verjaardag met succes miljoenen dollars aan cheques vervalste en zich voordeed al piloot, arts en advocaat om zo nog meer geld én mensen voor zich te winnen.

Hoofdrolspelers: Leonardo DiCaprio en Tom Hanks

Meer series en films:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.