Home Lifestyle 5 seksstandjes voor een wild avontuurtje in de keuken

5 seksstandjes voor een wild avontuurtje in de keuken

Het gaat er heet aan toe…

seks
© Pixabay

Geef maar toe: we fantaseren allemaal wel eens van een wilde vrijpartij. In de slaapkamer vliegen de meeste vonken ervan af, maar de keuken is ook de perfecte set om stoom af te laten. Letterlijk én figuurlijk *knipoog*.

De keuken is een plaats waar je al eens graag experimenteert met van alles en nog wat. En dat experimenteren tillen wij speciaal voor onze favoriete lezeressen naar een hoger niveau, want met deze vijf seksstandjes ga je niet weten wat je overkomt.

1 / 5
The Deep Freeze
The Banana Split
The Special Order
Counting on You
Dine and Dash
The Deep Freeze
The Deep Freeze

Laat je partner je vastbinden aan de klinken van de koelkast of diepvriezer. Vanaf dan is je partner aan zet. Met een spatel of een ijskoud voorwerp kan je voor serieuze tintelingen zorgen.

The Banana Split
The Banana Split

Zet je partner op een stoel en kniel voor hem. Haal een topping naar keuze uit de kast en smullen maar.

The Special Order
The Special Order

Bij dit standje mag je partner opnieuw gaan zitten op een stoel. Ga dan op hem zitten, zodat hij uitzicht heeft op jouw rug en wiebel er maar op los. Op deze manier kan hij extra diep naar binnen komen.

Counting on You
Counting on You

De keuken heeft echt de meest geschikte seksmeubels van je hele huis. Ga op het aanrecht zitten en doe de kastdeuren open. Zo worden je benen extra ondersteund en gaan met die banaan!

Dine and Dash
Dine and Dash

Wil je echt je fantasie de vrije loop laten? Hul je in een keukenschort (en verder niks) en geef je partner enkel en alleen een koksmuts. Buig voorover, dankzij de strelingen van je partner zal je in no time een orgasme krijgen.

Kleine tip: na al dat rampetampen poets je best even de keuken. Smakelijk!

Bron: Cosmopolitan / Illustraties: Katie Buckleitner

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.