Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

De temperatuur zal snel stijgen in jouw slaapkamer!

4 seksstandjes om te proberen wanneer het buiten ijskoud is

Vind je het te koud om je kleren uit te doen voor een sexy vrijpartij? We feel your pain. Toch zouden koppels meer seks hebben tijdens de winter. Waarom? Je kruipt al sneller onder een dekentje in de zetel om naar een film te kijken of je gaat vroeger naar bed, wat je allemaal meer kans en gelegenheid geeft om het lekker te laten stomen. Volgens experts zijn dit de beste standjes voor een potje winterse seks.


 

1. Onder-de-lakens-lepeltje-lepeltjeseks


In plaats van te grommen wanneer je wekker afgaat in de vroege ochtenduurtjes, warm je jezelf – en je partner – nog even lekker op alvorens de koude omgeving buiten je lakens te trotseren. Blijf dus nog even onder de lakens en kruip zachtjes tegen je partner aan voor een beetje lepeltje-lepeltjeseks. Nog een pluspunt: de lakens zorgen ervoor dat je voeten warm blijven en je dus makkelijker een orgasme krijgt. Aha!

 

2. Seks in bad of onder de douche


Oké, je badkamer is meestal de koudste plek in huis, maar beeld je in hoe warm het wordt als je onder die warme douche staat of in dat hete bad kruipt. Denk daar nog eens het naakte lijf van je lief en wat kaarsjes bij, en de sfeer is he-le-maal gezet. Volgens experten is seks onder de douche of in bad de ideale positie in de winter omdat je dan al volledig naakt bent en je niet eindeloos de vele kledingstukken die je in de wintermaanden vaak draagt, moet uittrekken.

 

3. De beer


Bij dit winterse seksstandje leg je je in foetushouding, met je achterwerk omhoog. Je partner gaat on top en wikkelt zich om je heen, zoals... Juist, een beer. Volgens experten bouwt dat de intimiteit op omdat je je warm en beschermd voelt. En wat je lief betreft... Die hoeft zich geen zorgen te maken over het feit dat hij het koud heeft, want hij zal sowieso genieten van het uitzicht en het dus onmiddellijk weer warm krijgen.

 

4. Snelle toegang


Als je geen zin hebt om je uit te kleden, raden experts je aan een comfy broek of panty te dragen die je helemaal niet zo ver naar beneden hoeft te trekken om dat vluggertje tot een goed einde te brengen. Tijdens de tv-reclame klim je gewoon boven op je lief, wikkel je het deken rond je lijf en... just go for it. Vluggertjes zijn ideaal tijdens de winter omdat je wel in de mood bent, maar het vooral comfortabel en gemakkelijk wil maken. Deze is een winnaar, en jullie zullen wellicht de climax bereiken voor je favoriete televisieprogramma weer begint.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '