Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Dainis Graveris via Unsplash

Gewoon je hoofdkussen een metertje naar onder slepen en meteen de seks naar een (letterlijk en figuurlijk) hoger niveau tillen.

Waarom een kussen onder je heupen wonderen kan doen tijdens de seks

Annelies Hart

Wanneer het op seks aankomt, heeft iedereen wel een paar trucjes om het net iets beter te maken. Maar om het liefdesspel naar een hoger niveau te tillen heb je niet altijd vibrerende speelgoedjes of leren accessoires nodig. Soms is een hoofdkussen genoeg. Hoe dat precies werkt, ontdek je hier.

Het is een trucje dat al jarenlang bekend is en iedereen waarschijnlijk bewust of onbewust al eens uitgeprobeerd heeft. Makkelijker kan het trouwens niet, gewoon je hoofdkussen een metertje naar onder slepen en meteen de seks naar een (letterlijk en figuurlijk) hoger niveau tillen.

Recht naar de G-spot

Maar hoe werkt het dan eigenlijk precies? Wel: sommige seksdeskundigen zeggen dat een kussen onder de heupen van de vrouw de kans kan vergroten dat de partner de zogezegde G-spot bereikt. Wat dus in theorie zou moeten staan voor het grootste genot dat je kan ervaren.

Het bekken komt namelijk hoger te liggen, waardoor je partner betere toegang heeft en dieper in je kan komen (of jij in je partner, natuurlijk). Wat eigenlijk sowieso al een voordeel kan zijn, of die G-spot nu een mythe is of niet.

Geen exacte wetenschap

Natuurlijk is zoals bij zoveel dingen ook dit trucje geen exacte wetenschap. Je test het dus best uit met een open mind. Als het kussen onder je heupen trouwens geen effect heeft, kan je het nog altijd op andere manieren gebruiken. Onder je knieën bijvoorbeeld, als je je in die positie bevindt. Want soms heb je gewoon geen zin om die blauwe plekken op je knieën uit te leggen (thank god voor winterkleren).

Een laatste tip wanneer het op kussenseks aankomt: was je sloop nadien even. Zo kan je daarna weer op beide oren slapen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '