Home Lifestyle Film ZIEN: dubbelganger van Macaulay Culkin speelt tot kerst elke dag een scène...

ZIEN: dubbelganger van Macaulay Culkin speelt tot kerst elke dag een scène uit ‘Home Alone’ na op TikTok

De jongeman lijkt precies een oudere versie van Kevin.

home alone
© CENTURY FOX

De kerstfilms der kerstfilms blijft natuurlijk ‘Home Alone’. Mace, de dubbelganger van hoofdrolspeler Kevin of Macaulay Culkin, speelt daarom tot kerst elke dag een iconische scène uit de blockbuster na op TikTok.

‘Home Alone’ hoort ondertussen al evenveel bij Kerstmis als kroketten, buche en cadeautjes. We zagen de kerstfilm al minstens tien keer en we kennen de meeste scènes al helemaal uit ons hoofd. Disney maakte onlangs zelfs bekend dat er een reboot komt van de klassieker.

TikTokker Mace speelt een kleine week voor de gezelligste feestdag van het jaar daar handig op in door enkele van de meest iconische momenten uit de film na te spelen op de populaire app. De jongeman lijkt dan ook sprekend op de hoofdrolspeler Macaulay Culkin (39). Al zijn wij stiekem meer fan van de knappe Mace!

Hilarische badkamerscène

Mace wil elke dag tot kerst een filmpje posten en hij plaatste er tot nu toe al zes online. Die vallen met miljoenen views en duizenden reacties overduidelijk in de smaak. Zo speelde hij voor zijn allereerste video de hilarische badkamerscène na. Daarbij kamt hij net zoals Kevin zijn haar en smeert hij wat aftershave op, met alle pijnlijke gevolgen van dien.

In de andere filmpjes zie je hem springen op het bed, rondlopen door het huis, om boodschappen gaan en de beruchte boeven om de tuin leiden. Heel herkenbaar voor de trouwe ‘Home Alone’-kijkers. Hij kruipt zelfs in de huid van de andere personages om zijn filmpjes een extraatje te geven.

De andere video’s vind je op zijn TikTokpagina.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.