Home Lifestyle Eerste afleveringen ‘Samson & Marie’ zijn vanaf 28 september te zien op...

Eerste afleveringen ‘Samson & Marie’ zijn vanaf 28 september te zien op Ketnet

Ga jij ook zoals vroeger in je pyjama met een kom ontbijtgranen klaarzitten voor de televisie?

samson & marie
© studio 100

Jaaaaa! We hebben er even op moeten wachten, maar de nieuwe afleveringen van ‘Samson & Marie’ zijn vanaf 28 september te zien op Ketnet. We zullen dan eindelijk zien hoe Vlaanderens bekendste sprekende hond het ervan af brengt met zijn extra baasje.

Het rode hemdje en de spijkerbroek van Gertje maken plaats voor het spijkerrokje en rode T-shirt van Marie, het extra baasje van Samson. Vorig jaar in april kondigde Gert Verhulst na maar liefst dertig jaar zijn afscheid aan. Hij geeft met veel plezier de fakkel – of de leiband – door aan zijn dochter Marie (24). Tijdens de afscheidsshows konden heel wat trouwe fans dit nieuwe dynamische duo al aan het werk zien, en na de zomer is het tijd voor het grote publiek om kennis te maken met de waardige opvolger van Gertje.

Nostalgie

Marie Verhulst maakte namelijk deze ochtend op radiozender MNM bekend dat de gloednieuwe afleveringen van ‘Samson & Marie‘ vanaf maandag 28 september te zien zullen zijn op Ketnet. Elke weekdag kan je om 7u30 en 16u50 afstemmen op de zender, Ketnet.be, de Ketnet-app of het YouTube-kanaal voor de nieuwe avonturen van de twee.

We zijn ondertussen misschien een tikkeltje te oud om ‘s ochtends in onze pyjama met onze kom ontbijtgranen voor de televisie te kruipen om naar Vlaanderens bekendste pratende hond te kijken, maar voor deze nieuwe lichting en om nostalgische redenen maken we op 28 september toch even een uitzondering.

Grote rode luchtballon

Er was trouwens nog meer goed nieuws, want Samson en Marie stelden ook hun allernieuwste single ‘Grote rode luchtballon’ voor. Benieuwd of het een even grote meezinger is als pakweg ‘Samsonrock’, ‘Samen op de moto’ of ‘Wij gaan naar de maan’? Bekijk dan zeker onderstaande live versie. 

Het is trouwens nu al duidelijk dat Marie niet dezelfde trekjes al haar papa overneemt als baasje van Samson. Terwijl Gertje vaak redelijk nors uit de hoek kon komen, is Marie met haar sprankelende en vrolijke persoonlijkheid het zonnetje in huis!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.