Home Lifestyle Marie Verhulst onthult de eerste details van haar toekomst als het extra...

Marie Verhulst onthult de eerste details van haar toekomst als het extra baasje van Samson

'Mijn bel werkt wél!'

marie verhulst
© radio 2

We kwamen zo’n twee weken geleden eindelijk te weten dat Marie Verhulst het nieuwe baasje wordt van Samson. Nu verklapt Gertjes dochter wat meer over hoe hun avonturen er samen zullen uitzien.

Het is zo een van die momenten uit 2019 dat we nooit zullen vergeten: Gert Verhulst die aankondigde dat hij voorgoed stopt als het baasje van Samson. Het einde van een tijdperk voor heel wat twintigers en dertigers die opgroeiden met de pratende hond en zijn ietwat norse baasje. Gelukkig betekende dit niet het einde van het populaire televisieprogramma, want Gertje zorgde uiteraard voor een waardige opvolger. Wie de opvolger zou worden, bleef maandenlang een goed bewaard geheim. Tot twee weken geleden. Toen kwamen we eindelijk te weten dat niemand minder dan zijn dochter Marie in zijn voetsporen zal treden.

‘Het is supergezellig’

De kop is eraf, want Marie deed het al uitstekend als extra baasje van Samson tijdens de afscheidsshow in Puurs. Volgens haar papa én baas gaat ze het uitstekend doen, weet ze perfect wat het inhoudt en zal ze het vele jaren met veel enthousiasme doen. We kijken al uit naar de nieuwe afleveringen, en in tussentijd lichtte Marie op Radio 2 al een klein tipje van de sluier op. ‘Samson is bij mij komen wonen’, aldus Marie. ‘Zijn mandje staat al in de slaapkamer, dus het is supergezellig.’

Ze maakt bovendien een einde aan de wereldbekende zin ‘Ik moest kloppen, want de bel doet het niet’, want bij haar functioneert alles wél naar behoren. ‘Mijn bel werkt nog’, lacht Marie. De twee lijken het alvast prima met elkaar te kunnen vinden.

Marie vertelt ook hoe Gert haar anderhalf jaar geleden vroeg om de fakkel over te nemen. ‘We waren iets aan het drinken en dat idee kwam spontaan in hem op’, aldus Marie op Radio 2. ‘Ik moest heel hard lachen, want ik dacht dat het een grapje was. Niemand kan hem toch vervangen, hij is de enige echte. Maar als hij er vertrouwen in heeft, wie ben ik dan om daar aan te twijfelen? Het is een grote eer!’

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.