https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Marie Verhulst: ‘Zelfs de crew van de show mocht niet weten dat...

Marie Verhulst: ‘Zelfs de crew van de show mocht niet weten dat ik de opvolger was’

We spraken Marie en Gert net na het spannende moment van de onthulling.

De ogen van ‘Samson & Gert’-fans, jong en oud, waren vandaag op het Studio 100 Pop-Uptheater in Puurs gericht. Daar werd bekendgemaakt dat Marie Verhulst haar papa opvolgt als kompaan van Samson. Wij waren erbij en stelden Gert en zijn poulain enkele vragen na het spannende moment.

Gertje, Samson, de burgemeester, Alberto, Van Leemhuyzen en dus ook Marie Verhulst trapten vandaag een lange reeks afscheidsshows af. Samsons beste vriend, Gert Verhulst, hangt zijn rode polo en blauwe jeansbroek na dertig jaar aan de kapstop en dat moet natuurlijk gevierd worden met een show waarvoor duidelijk kosten noch moeite gespaard zijn.

In het Pop-uptheater dat Studio 100 liet bouwen voor de voorstellingen van de spektakelmusical ’40-45′, krijgen fans de leukste liedjes uit het repertoire van Samson & Gert te horen, terwijl Gert en z’n vrienden zogezegd op zoek gaan naar een extra baasje – er wordt nooit ‘nieuw baasje’ gezegd – voor de populairste hond van Vlaanderen. Met de shows van meer dan 20 jaar geleden als enige vergelijkingsmateriaal, kunnen we zeggen dat de bewegende decors, dansjes, kostuums én de – soms dubbelzinnige – grapjes van Gert en z’n vrienden in de afscheidsshow behoorlijk indruk maken.

‘Een opvolger voor vele jaren’

Het feit dat Marie Verhulst op het einde van een mooie show voorgesteld wordt als extra baasje van Samson, zorgt voor weinig verbazing. De namen van Gerts kinderen Marie en Viktor werden de voorbije weken het vaakst genoemd als potentiële opvolgers. Wij vroegen Gert waarom hij dan niet voor Viktor koos, en of hij Marie wel volledig vertrouwt met zijn favoriete huisdier.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: