https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Ruth Beeckmans krijgt gezelschap van Frances Lefebure in tweede seizoen ‘Cupido Ofzo’...

Ruth Beeckmans krijgt gezelschap van Frances Lefebure in tweede seizoen ‘Cupido Ofzo’ op VTM

De Cupido's-in-crime gaan samen op zoek naar een lief voor singles met een beperking of stoornis.

cupido ofzo
© DPG Media

Het tweede seizoen van realityreeks ‘Cupido Ofzo’ op VTM zal er een tikkeltje anders uitzien. De singles met een beperking of stoornis zullen in hun zoektocht naar een lief niet langer worden begeleid door Ruth Beeckmans (39) en Karen Damen (46). Die laatste wordt vervangen door actrice en presentatrice Frances Lefebure (32).

Het datingbureau in Cupido Ofzo opent binnenkort opnieuw de deuren! In de realityreeks op VTM worden singles met een beperking of stoornis ondergedompeld in de wondere wereld van daten. Dit keer nemen Ruth Beeckmans en Frances Lefebure als gloednieuw duo Cupido’s pijlen in eigen handen.

De 32-jarige actrice (bekend van ‘Studio Tarara’, ‘Spitsbroers’ en het gloednieuwe ‘F*** you very, very much’) en presentatrice (‘Make Belgium Great Again’, ‘Hotel Römantiek’) is alvast laaiend enthousiast over haar jongste tv-opdracht.

Zoals iedereen weet ben ik de grootste supporter van de liefde. Voor iedereen‘, aldus Lefebure. ‘Ik ben dus ontzettend gelukkig dat ik mij mee met Ruth kan inzetten voor de toekomst van enkele mensen die hun geluk zoeken in ons datingbureau. Ik zal er alles aan doen om dat tot een mooi einde te brengen.’

Vorig seizoen schoot Cupido meermaals raak en dat was zo schoon en hartverwarmend om te zien!

Ook Beeckmans ziet een tweede seizoen van de ontroerende realityreeks helemaal zitten. ‘Vorig seizoen schoot Cupido meermaals raak en dat was zo schoon en hartverwarmend om te zien! Ook dit keer helpen we kandidaten met hun zoektocht naar een prins of prinses op het witte paard. Ik ben nu al benieuwd naar de tortelduifjes voor wie Frances en ikzelf activiteiten op maat mogen uitstippelen om de ontluikende liefde te doen bloeien‘, klinkt het.

Singles met een beperking of stoornis die graag de liefde tegenkomen, kunnen zich hier inschrijven. Wanneer het tweede seizoen van ‘Cupido Ofzo’ op VTM te zien zal zijn, is voorlopig niet bekend.

Nog meer tv-nieuws: