https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle POLL: welke boer(in) vond de liefde in ‘Boer zkt Vrouw – De...

POLL: welke boer(in) vond de liefde in ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’?

Volgens VTM zit er in de laatste aflevering van 'Boer zkt Vrouw' vanavond een verrassing van formaat. Wordt er een onverwacht koppel gevormd?

boer zkt vrouw
© VTM

Binnen enkele uurtjes krijgen we de ontknoping van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ te zien, die volgens VTM een verrassing van formaat zal bevatten. We zijn benieuwd naar jouw voorspellende krachten: wie heeft volgens jou een lief overgehouden aan het avontuur?

Na de aflevering van dinsdag, lijkt het erop dat nog maar twee duo’s kans maken om het tot een echt koppel te schoppen: Evelien en Stephan en Marianne en Remco. Maar er zijn nog zo veel andere mogelijke scenario’s. Etienne gaf namelijk toe wel een vonk te voelen voor Sabine, de vrouw die hij als laatste naar huis stuurde. Hij vertelde deze week in Dag Allemaal dat hij eigenlijk alleen maar die keuze maakte omdat Sabine aangaf dat ze graag naar huis wilde en omdat ze toch niet naar Kaapverdië zou willen verhuizen. Misschien is het toch nog iets geworden tussen de twee? Dina gaat Sabine in de aflevering van vanavond alleszins opzoeken.

© VTM

Gerard werd verlaten door zijn twee laatste vrouwen. Zowel Marijke als Daphné verlieten uit eigen wil de boerderij in Duitsland. Maar Peggy, Gerards derde keuze, ging allesbehalve graag naar huis. Misschien nam Gerard wel opnieuw contact op met haar en bloeide er toch iets tussen hen? We zijn maar aan het gokken/hopen, horr. Arme Gerard verdient het, toch?

En dan is er nog Victor. De kijker dacht een duidelijke vonk te zien met de jonge Rani, maar Victor reageerde wel héél rationeel toen zij zei dat ze haar studies nog wil afmaken in België. Een langeafstandsrelatie? Nee, dat wilde Victor niet en plots voelde hij ‘alleen maar vriendschap’ voor de blondine. Vreemd. Misschien is de verrassing wel dat de West-Vlaming – terecht – van gedachte veranderde? Ook Rani zal alleszins te zien zijn in de aflevering van vanavond.

Waag een gokje

Wat wordt het volgens jou? Maken de twee grote kanshebbers het waar? En wie zal voor de verrassing zorgen? Of wie gun jij het gewoon het meest? Gokken maar! Je kan ook meerdere namen aanduiden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Je ziet de laatste aflevering van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ vanavond om 20u40 op VTM.

Lees ook: