Home Lifestyle Afwijzing in ‘Boer zkt Vrouw’: Etienne en Victor geven toe dat er...

Afwijzing in ‘Boer zkt Vrouw’: Etienne en Victor geven toe dat er geen vonk is met hun dames

Etienne zegt zelfs de verkeerde vrouw te hebben gekozen.

boer zkt vrouw
© VTM
Het lijkt geen al te succesvolle editie van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ te gaan worden. Nog tijdens hun romantische trips gaven zowel boer Etienne in Kaapverdië als boer Victor in Bulgarije toe aan hun gekozen dames dat ze geen vonk voelen. Zo is er al een punt gezet achter drie van de vijf mogelijke romances.

Pijnlijke beelden in de voorlaatste aflevering van ‘Boer zkt Vrouw’ maandagavond. Na lang trekken en sleuren, krijgt Rebecca een eerlijk antwoord op de vraag of Etienne íéts voor haar voelt. ‘Nee, er is geen vonk’, klinkt zijn antwoord. En die was er met Sabine, die hij enkele dagen eerder naar huis stuurde, wél.

 
 
Geen fijne ervaring voor Rebecca, die wel gevoelens aan het krijgen was voor de Kaapverdische boer. ‘Ik voel me zo gebruikt door Etienne‘, vertelt ze deze week in Dag Allemaal. De brunette had aanvankelijk helemaal niet verwacht dat Etienne haar zou kiezen, aangezien ze duidelijk zag dat er iets was tussen hem en Sabine. Toen hij dat wel deed, liet hij haar geloven dat hij helemaal voor haar zou gaan, zegt ze. Maar al snel werd Etienne afstandelijk. ‘Hij ging anders met mij om en er werd minder geknuffeld’, vertelt ze. ‘Daardoor voelde ik dat er iets scheelde.’

Waarom koos Etienne voor Rebecca als hij meer voelde voor Sabine? Omdat Rebecca er helemaal voor wilde gaan terwijl Sabine naar huis wou, zo blijkt. ‘Ja, ik had Rebecca naar huis moeten sturen en Sabine meenemen op date, ook al wist ik dat zij een verhuis naar Kaapverdië niet zag zitten’, geeft Etienne nu toe in Dag Allemaal. En die kus met Rebecca in de vorige aflevering? ‘Dat was een kus van vriendschap en genegenheid, niet van liefde’, verklaart hij.

Geen langeafstandsrelatie voor Victor

Ook Victor zette eerder abrupt een punt achter de potentiële romance met Rani, die eerder al toegaf beginnende gevoelens te hebben voor de West-Vlaming. De twee amuseerden zich samen op vakantie, maar het idee dat Rani nog minstens twee jaar zou terugkeren naar België om daar haar studies af te maken, zinde Victor duidelijk niet. Op de laatste dag van hun tripje zei hij tegen haar dat hij niet meer dan vriendschap voelt, en dat hij zelfs niet zou beginnen aan een langeafstandsrelatie. Exit Rani.

© VTM

Nadat Marijke vorige week al de boerderij van Gerard verliet, zijn er nu dus nog maar twee boeren over die kans maken op een romance met hun gekozen gezel. Tussen Remco en Marianne en Stephan en Evelien lijkt het best vlot te gaan, maar het is afwachten wat het op de langere termijn wordt. Komende donderdag om 20u40 krijgen we in een allerlaatste aflevering te zien hoe het nu met de boeren en hun dates gesteld is. Is er toch iemand van stal, euh, straat geraakt? We zijn benieuwd!

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.