Home Lifestyle SPOILER ALERT: deze 3 plotwendingen kregen we te zien in de midseizoensfinale...

SPOILER ALERT: deze 3 plotwendingen kregen we te zien in de midseizoensfinale van ‘Familie’

Fans van de serie gaan het weekend in met heel wat vragen.

familie
© VTM

Gisteren wisten we jullie te vertellen dat het zou knallen in de midseizoensfinale van ‘Familie’ en het lijkt erop dat de makers van de populaire VTM-serie zich aan hun woord gehouden hebben. Zo werd er een schot gelost bij Fashion, kwam er iemand in het ziekenhuis terecht én kreeg er nog iemand anders een positieve zwangerschapstest te zien. Benieuwd wat dat nog gaat geven!

In de midseizoensfinale van vanavond zouden de spanningen tussen Lars en Mathias een hoogtepunt bereiken. Op het einde van de aflevering hoorde Robyn een luide knal die uit het kantoor van Lars kwam. Heeft de CEO van Fashion Mathias een hak gezet of was deze laatste hem te slim af?

Toch was het schot niet de enige verrassing van de avond. De kijkers van ‘Familie’ kregen ook te zien hoe Véronique een positieve zwangerschapstest onder haar ogen kreeg. Nieuws dat ongetwijfeld nog voor heel wat spanningen zal zorgen in de serie.

Last but not least gaat het ook niet goed met Mieke en Niko. Niko komt namelijk in het ziekenhuis terecht nadat hij met zijn racewagen tegen een muur knalde. Hij ligt momenteel dan ook in een kunstmatige coma. Zijn vrouw is alvast kapot van het nieuws, maar vraagt zich op hetzelfde moment af het wel écht om een ongeluk ging. Nadat hij zijn brouwerij verloor en door de strubbelingen met Peter en Mathias ging het namelijk niet zo goed met hem. Dat gaat nog spannend worden de komende weken!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.