Home Lifestyle PREVIEW: dit mogen we verwachten tijdens de midseizoensfinale van ‘Familie’

PREVIEW: dit mogen we verwachten tijdens de midseizoensfinale van ‘Familie’

Wie niet kan wachten tot morgen kan de aflevering vanavond al bekijken via VTM GO.

familie
© VTM

Oudejaarsavond mag dan al voorbij zijn, maar bij ‘Familie’ gaat het vrijdag pas echt knallen. De spanningen tussen Lars en Mathias lopen hoog op en ook Mieke laat duidelijk blijken dat ze geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken. Wij zijn alvast ontzettend benieuwd en brengen vrijdagavond dan ook met veel plezier in de zetel door!

Lars en Mathias konden het nooit erg goed met elkaar vinden, maar deze week bereikt de ruzie tussen de twee een hoogtepunt. Beide mannen willen namelijk Véronique voor zich winnen en daar hebben ze heel wat voor over. Zo kreeg de kijker eerder al te zien dat Lars speelt met de gedachte om het pistool van Marie, waar de vingerafdrukken van zijn liefdesrivaal opstaan, aan te geven bij de politie. Gaat hij door met zijn plan of is Mathias hem te slim af? En wat is de reactie van Véronique op dit alles?

View this post on Instagram

Is dit het einde van #larsique? ? #vtmfamilie

A post shared by VTM familie (@vtmfamilie) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog iemand die het de laatste tijd niet goed kan vinden met Mathias is Mieke. Zij kan het niet verkroppen dat Niko aan hem zijn brouwerij is verloren en de campagne die hij bedacht samen met Kathleen is voor haar de druppel. Zij krijgt morgen dan ook een harde klap te verwerken. Kan jij niet wachten om de midseizoensfinale te bekijken? Dan heb je geluk, want bij VTM hebben ze nog een nieuwsjaargeschenk voor alle fans van het programma. Je kan de aflevering namelijk vanaf vanavond 20u35 in preview bekijken en dit via vtmgo.be of via de VTM GO-app.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.