Home Lifestyle Food HEMELS: er bestaat nu ook een Pick Up! met kokosvulling

HEMELS: er bestaat nu ook een Pick Up! met kokosvulling

Tijd voor een boodschap van algemeen nut voor alle zoetekauwen onder ons. Er bestaat namelijk een nieuwe variant van een van onze favoriete koeken. Bij Pick Up! hebben ze voor de zomer een limited edition met kokosvulling gelanceerd. Lekker zomers, als je het ons vraagt.

Toen we nog op de lagere school zaten, zat er vaak steevast een Pick Up! in onze boekentas. En het ziet ernaar uit dat er binnenkort terug eentje in onze handtas zal belanden. Ook wij volwassenen hebben recht op een vieruurtje, toch? Er is nu een nieuwe variant uit namelijk eentje met kokossmaak.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Volgens het Instagramaccount van het koekjesmerk zelf gaat het om een limited edition dus vermoedelijk ligt de nieuwe smaak enkel tijdens de zomermaanden in de winkelrekken. Wat onderzoek leert ons dat de Pick Up! Coco al bij de supermarktketen Delhaize beschikbaar is. Hier scoor je een pakje van vier koeken voor 1,99 euro. Bij de e-shop van Carrefour en Albert Heijn hebben we de lekkernij voorlopig nog niet gespot.

Zelf hebben we nog niet de kans gekregen om het koekje te proeven, maar onze Duitse vriend van JunkFoodGuru gelukkig wél. Volgens hem was deze zomereditie al een keertje eerder verkrijgbaar en is hij dus nu aan een comeback bezig. In zijn video zie je onder andere dat het koekje een iets of wat lopende kokosvulling heeft, maar toch nog steeds knapperig smaakt. De uiteindelijk smaak is volgens de man zeer zoet (just the way we like it) en krijgt van hem ook een score van 9 op 10. Wij zijn benieuwd!

Lees ook: