Home Lifestyle Hotspots Zondag saai? Niet dankzij het nieuwe foodconcept Park ‘n Brunch

Zondag saai? Niet dankzij het nieuwe foodconcept Park ‘n Brunch

Call your girlfriends!

Park 'n Brunch
© Getty

Spendeer je je zondagen meestal in de zetel omdat er toch niks te doen is? Wel, vanaf eind mei tot midden augustus is dat verleden tijd, want dan kan je op zondag genieten van het gloednieuwe Park ‘n Brunch.

Je hebt voortaan geen excuus meer om op zondag binnen te blijven, want Park ‘n Brunch organiseert van eind mei tot en met 15 augustus zondagse foodhappenings in vijf Antwerpse stadsparken. Niets zo leuk als met je vrienden (en hopelijk een flinke straal zon) te genieten van hapjes en drankjes tijdens een openluchtbrunch, toch? Van ‘s middags tot valavond zorgen verschillende foodstandjes ervoor dat je niks tekortkomt.

Heb je je buikje rond gegeten? Dan kan je je gezelschap uitdagen voor een potje badminton of mini-soccer. Iedere zondag doet een ander park dienst als het decor voor Park ‘n Brunch. Zo passeren het Harmonie-Albertpark, het Belvedèrepark op het Eilandje, de Boeienweide op Linkeroever en het Brilschanspark van Berchem de revue. Aftrappen doen ze op 26 mei in het Stadspark. Zien we je daar?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: