Home Lifestyle Otto-Jan Ham zoekt studenten voor nieuwe quiz

Otto-Jan Ham zoekt studenten voor nieuwe quiz

Je kan je nu inschrijven voor 'De Campus Cup' met teams van vier personen.

VRT

Otto-Jan Ham gaat in ‘De Campus Cup’ uitzoeken welke hogeschool of universiteit en welke studierichting de strafste studenten heeft. Teams van vier personen nemen het tegen elkaar op in deze nieuwe spannende quiz op Canvas.

Ben je ervan overtuigd dat jij gehakt maakt van je medestudenten uit andere richtingen en van andere scholen? Schrijf je dan samen met drie vrienden in voor ‘De Campus Cup’. Otto-Jan Ham ruilt de oudjes uit ‘Hotel Römantiek’ even in voor jongere exemplaren en zal het programma presenteren. Met hem als examinator zal deze test ongetwijfeld de meest hilarische zijn uit je studentenbestaan.

De nieuwe quiz van Woestijnvis wordt volgend jaar uitgezonden op Canvas. Wil je niet alleen slagen voor je eindexamens, maar aan het einde van het academiejaar ook uitblinken in een grote tv-aula? Twijfel dan niet en laat jouw gegevens en die van drie teamgenoten hier achter. De deelnemende teams mogen gemengd zijn, er is maar één voorwaarde: jullie moeten dezelfde richting doen aan dezelfde hogeschool of universiteit.

Beste teams

De provinciale preselecties vinden dit najaar plaats, maar worden niet uitgezonden op tv. Enkel de beste teams krijgen we in de zomer van 2019 zes weken lang te zien op Canvas in een reeks onderlinge confrontaties. ‘Ze strijden voor eer en glorie met het mes tussen de tanden. Op het scherpst van de snede maken ze elkaar kapot’, aldus Otto-Jan, die het al volledig ziet zitten.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.