Home Lifestyle PREVIEW: de ‘Blind Getrouwd’-koppels ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens de opnames

PREVIEW: de ‘Blind Getrouwd’-koppels ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens de opnames

Alle kandidaten nemen vanavond samen deel aan een bootcamp én ze krijgen meteen ook wat goede raad van enkele bekende gezichten.

blind getrouwd
© VTM

We krijgen vanavond met een primeur te maken in ‘Blind Getrouwd’. De koppels leren elkaar namelijk voor het eerst kennen tijdens het seizoen in plaats van op het einde. Daarnaast hebben de experts ook de hulp ingeroepen van enkele succesverhalen. Zo komen onder meer Stijn en Nuria langs om enkele tips te geven.

Vanavond krijgen we eens een andere soort aflevering van ‘Blind Getrouwd’ te zien. Momenteel wonen de koppels samen en moeten ze elkaar leren kennen in hun natuurlijke omgeving. Alleen lassen de experts heel eventjes een pauze in en nodigen ze alle duo’s uit voor een bootcamp.

Verbinding en communicatie

In de aflevering van deze avond doorbreken alle kandidaten hun dagdagelijkse routines en trekken ze naar een hoeve in Geraardsbergen. Hier leren ze elkaar voor het eerst kennen en moeten ze enkele workshops volgen die in het thema staan van verbinding en combinatie. Experts Wim Slabbinck, Lotte Vanwezemael, Filip Geelen en Sarah Hertens zullen bovendien ook aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt.

Daarnaast heeft het team van experts nog een verrassing voor alle kandidaten. Ze krijgen de kans om samen te dineren, maar ze hebben hiervoor wel een aantal speciale gasten uitgenodigd. Zo komen Nuria en Stijn én Veerle en Nick langs voor een babbel. Daarnaast zijn ze er ook om de koppels enkele tips te geven.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.