Home Lifestyle ZIEN: dankzij deze samenvatting van het derde seizoen van ‘La casa de...

ZIEN: dankzij deze samenvatting van het derde seizoen van ‘La casa de papel’ ben je helemaal klaar voor seizoen 4

De nieuwe afleveringen staan vanaf 3 april op Netflix.

la casa de papel
© netflix

Het is eindelijk zover! Vandaag staan de gloednieuwe afleveringen van de populaire Spaanse reeks ‘La casa de papel’ op Netflix. Begin je onmiddellijk met bingewatchen? Dan kan je eerst misschien naar een korte samenvatting van het derde seizoen kijken zodat je opnieuw helemaal mee bent.

We hebben er even op moeten wachten, maar vanaf vandaag vrijdag 3 april, kunnen we opnieuw genieten van de nieuwe avonturen van El Profesor, Tokio, Rio, Denver en co. Als we de teasers en de trailer mogen geloven, dan belooft het opnieuw een superspannend seizoen te worden. Hoe kan het ook anders?! Als je je herinnert hoe seizoen 3 eindigde dan weet je dat de bende zich maar beter klaar houdt voor een overdosis aan chaos.

Benarde situatie

Heb je ondertussen al naar verschillende andere Netflixseries gekeken waardoor de gebeurtenissen uit het vorige seizoen een beetje ver weg zitten? Geen probleem! De streamingdienst maakte een samenvatting van wat er allemaal gebeurde. Het korte filmpje duurt zo’n drie minuten en zorgt er voor dat je helemaal up to date die nieuwe afleveringen kan bingewatchen.

El Profesor is op de vlucht en denkt dat de politie Lisbon executeerde, Rio en Tokio hebben een legertank opgeblazen en Nairobi vecht voor haar leven nadat de gestoorde inspecteur Alicia Sierra haar liet neerschieten. Benieuwd hoe de beroemde bende zich deze keer uit deze benarde situatie zal redden? Het vierde seizoen staat vanaf 9 uur online.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.