Home Lifestyle #ExpeditieRobinson: hamsteraar Herman, kwade Kevin en de kijkers bespreken aflevering 11 op...

#ExpeditieRobinson: hamsteraar Herman, kwade Kevin en de kijkers bespreken aflevering 11 op Twitter

Drama, drama, drama… Beter kunnen we aflevering 11 van ‘Expeditie Robinson’ niet beschrijven. Er werd gehuild, geschreeuwd, bedrogen, belogen en nog wat gehuild, zowel op het eiland als bij de tweetende kijker thuis.

Na drie weken lockdown begint de verveling toe te slaan. Dat bewijst het feit dat een kijker de tijd nam om een draadje te maken met een beeld uit elke aflevering waarin Koen zijn gele T-shirt draagt.

Spoiler alert: hij droeg ze tot nu toe in élke aflevering.

Het gele T-shirt is een constante, maar verder is Koen erg veranderd doorheen de expeditie. En dan hebben we het niet alleen over de verloren kilo’s, het bruine kleurtje en de baard. Koen evolueerde van een brullende macho tot een man die zowaar emoties toont. Kandidaat Herman ziet de evolutie ook, al kan hij het niet laten om een nijdig hashtagje toe te voegen.

Bij de voorstelling van de kandidaten maanden geleden, liet Koen optekenen dat “echte mannen niet wenen”. Die mening moet hij na aflevering 11 herzien, want de Limburger huilde tranen met tuiten wanneer hij geconfronteerd werd met de kans om zijn kinderen te zien. De kijker was al even geëmotioneerd, vooral omwille van de outfitkeuze van een van Koens dochters.

De Robinsons zitten ondertussen 21 dagen op het eiland. Exact even lang als wij in lockdown light zitten. Het grootste verschil: zij verloren heel wat kilo’s tijdens die drie weken. Wij daarentegen…

Het is een aflevering vol grote emoties. Terwijl stoere binken Thomas en Koen elkaar huilend in de armen vallen op Winnaarseiland, vliegen Kevin en Herman elkaar in het kamp bijna in de haren. De reden van de ruzie? Een pollepel. En ook wel twintig mango’s, een visnet en zowat driekwart van de inboedel van het eiland.

Een enkeling durft Herman zelfs een hamsteraar noemen, zowat de grootste belediging van deze tijd.

De een vindt Hermans wraak terecht, aangezien zijn kampgenoten hem lelijk in ‘t zak zetten tijdens de proef. Volgens deze twitteraar had hij zelfs een goede reden om al die spullen mee te nemen.

De ander hoopt dan weer dat Herman bij z’n terugkeer naar Nederland vastgezet werd in een Filipijnse cel op verdenking van smokkelen. Spoiler alert nr. 2: volgens kandidaat Kevin werd Herman wel degelijk tegengehouden aan de douane!

Hermans bagage werd in elke luchthaven onderzocht, maar de man kreeg alles toch maar mooi mee naar Nederland. De wraakmango’s hebben gesmaakt!

De pollepel kwam uiteindelijk bij Kevin terecht. Herman moest toegeven dat de Antwerpenaar het houten geval eerst had en gaf het terug, waarop hij naar eigen zeggen nog snel tien nieuwe exemplaren maakte om mee naar huis te nemen. Het klinkt een beetje als een ruzie in de lagere school, maar hé, honger doet iets met een mens…

Liesbets haantjesgedrag-quote blijft voorlopig het beste eilandraad-moment, maar Kevin deed wel een erg verdienstelijke poging om het van de troon te stoten. Helaas had Liesbet de crazy eyes net iets beter onder de knie.

Mocht iemand het zich afvragen: Kevin en Herman zien ondertussen zelf in dat hun ruzie een beetje onnozel was en hebben het bijgelegd.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.