Home Lifestyle Film KIJKTIP: wie al een beetje in de kerststemming wil komen, kan vanavond...

KIJKTIP: wie al een beetje in de kerststemming wil komen, kan vanavond naar de ‘One Tree Hill’-kerstfilm kijken

Peyton Sawyer, Rachel Gatina, Clay Evans, Antwon 'Skills' Taylor en Chris Keller schitteren opnieuw op het kleine schermpje.

© YouTube @Lifetime

Wie al een beetje in de kerstsfeer wil raken, kan vanavond naar ‘The Christmas Contract’ kijken op televisie. Dat is de ‘One Tree Hill’-kerstfilm waarin 5 acteurs meespelen uit de bekende serie.

Slecht nieuws voor de Grinchen in deze wereld, want vanavond speelt er al een eerste kerstfilm op televisie. En wat voor een! Om 20u40 stipt kan je kijken naar de ‘One Tree Hill’-kerstfilm ‘The Christmas Contract’ op Vitaya. De originele cast van de bekende serie houdt een reünie voor Kerstmis, want maar liefst vijf van hen spelen mee in deze film.

Pijnlijke breuk

Naast zalige kerstvibes krijg je dus ook een heerlijke portie nostalgie, want geef toe: we huilden allemaal de ogen uit onze kop bij deze reeks en iedereen was verliefd op de mooie hoofdrolspelers. Niemand minder dan Hilarie Burton (Peyton Sawyer), Danneel Ackles (Rachel Gatina), Robert Buckley (Clay Evans), Antwon Tanner (Antwon ‘Skills’ Taylor) en Tylor Hilton (Chris Keller) schitteren opnieuw op het kleine scherm.

Het verhaal draait rond Jolie, gespeeld door Hilarie Burton, die er tegenop ziet om voor de eerste keer sinds de pijnlijke breuk met haar vriend terug naar huis te gaan. Hun ouders organiseren samen de lokale kerstmarkt, dus het is niet mogelijk om hem te ontwijken. Als ze te weten komt dat haar ex van plan is om zijn nieuwe vriendin mee te nemen, zakt de moed haar volledig in de schoenen. Haar beste vriendin Naomi (Danneel Ackles) smeedt daarom een sluw plannetje en vraagt aan haar broer Jack (Robert Buckley) om zich voor te doen als haar nieuwe vriend. Om alles in goede banen te leiden, tekenen ze een kerstcontract: Jack helpt Jolie om ongemakkelijke momenten met haar ex te voorkomen en zij helpt hem met het maken van een website.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De film kwam vorig jaar op 22 november uit op de Amerikaanse tv-zender Lifetime, en is dus vanavond te zien op Vitaya om 20u40. Kruip gezellig in je zetel onder een dekentje met een warme chocolademelk of een glaasje glühwein, en dompel je volledig onder in de jolly kerstsfeer met deze ongetwijfeld romantische film.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.