Home Lifestyle ZIEN: Gianni en Melissa verlaten ‘Temptation Island’ en dit nieuwe koppel doet...

ZIEN: Gianni en Melissa verlaten ‘Temptation Island’ en dit nieuwe koppel doet zijn intrede

Maak kennis met Zach en Simone.

Temptation island
© VIJF

Plot twist in de komende aflevering van ‘Temptation Island’. Melissa en Gianni moeten namelijk verplicht hun koffers pakken omdat ze zich niet aan de spelregels hielden. Hun plaats wordt vanaf volgende week ingenomen door een nieuw koppel: Zach en Simone.

De geruchten deden al de ronde dat een koppel de ultieme relatietest vervroegd zou beëindigen. Niet zoals in ‘Temptation Island VIPS’ omdat iemand tot ieders grote verbazing zwanger bleek te zijn, maar omdat het stelletje zich niet aan de spelregels hield. Melissa en Gianni zouden elk een gsm meegesmokkeld hebben in hun resort waardoor ze contact bleven houden met elkaar, en dat is uiteraard niet de bedoeling van het spel. De Nederlanders werden onverbiddelijk naar huis gestuurd. Hoe de vork precies aan de steel zit, zie je in de aflevering van nu vrijdag.

‘Idioten’

Dat betekent natuurlijk dat er plaats is voor een nieuw koppel. Vanaf vrijdag 10 april kan je dan ook de avonturen van Zach en Simone volgen op VIJF. In onderstaande video stellen de twee zich al even voor. Zach is volgens zijn vriendin een spring-in-‘t-veld en hij verrast haar altijd met speciale dingen. Zach vindt het dan weer geweldig dat Simone voor alles openstaat.

‘Ik wil kijken hoe we kunnen omgaan met verleiding’, vertelt Simone. ‘Ik kijk al vier seizoenen en ik denk elke keer: “Waarom kunnen die idioten het niet gewoon volhouden?”‘, vult Zach aan. ‘Ik ben van mening dat een echte verleider niet te verleiden valt, dus mij kan je niet verleiden. Ik ga al te lang mee in dit spel.’

‘We willen een stap verder in onze relatie’, besluit Zach. Het koppel woont nu namelijk samen en als ze zonder kleerscheuren uit dit avontuur komen, willen ze graag werk maken van hun kinderwens. We zijn benieuwd hoe dit zal aflopen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.