Home Lifestyle HELAAS: vanaf 24 april verdwijnen ‘Familie’ en ‘Thuis’ heel even van het...

HELAAS: vanaf 24 april verdwijnen ‘Familie’ en ‘Thuis’ heel even van het scherm

Momenteel liggen de opnames van beide reeksen noodgedwongen stil.

familie
© VTM

Gisteren werd er aangekondigd dat we nog zeker tot 19 april thuis moeten blijven en dat heeft zo zijn gevolgen voor kijkend Vlaanderen. Door de lockdown liggen namelijk ook de opnames van ‘Familie’ en ‘Thuis’ stil. Voorlopig zijn er nog afleveringen tot en met 24 april, maar daarna is het heel eventjes afgelopen.

De makers van ‘Thuis’ en ‘Familie’ zagen de kijkcijfers van hun programma’s de afgelopen weken in de lucht gaan, maar daar komt binnenkort helaas even een einde aan. Door de lockdown liggen de opnames van beide series stil. Er zijn nog afleveringen tot en met 24 april, maar daarna zullen we noodgedwongen naar iets anders moeten kijken.

Wel hebben de makers toch nog een beetje goed nieuws voor fans van ‘Thuis’ en ‘Familie’. Op 24 april krijgen we namelijk een extra spannende aflevering mét enkele verrassingen in te zien. Dat hebben zowel Eén als VTM beloofd, aldus een artikel in Het Laatste Nieuws.

Scenaristen werken door

Wanneer de opnames terug van start kunnen gaan, is voorlopig nog onduidelijk. Al liggen ze zeker stil tot maandag 20 april. Wel zijn er al heel wat afleveringen zo goed als klaar, dus wanneer ze groen licht krijgen, kunnen de opnames redelijk snel weer worden opgestart. Ook blijven de scenaristen wel gewoon doorwerken aan de toekomstige verhaallijnen.

Het is dus nog niet duidelijk wanneer de nieuwe afleveringen op televisie te zien zullen zijn, maar de kans zit er wel in dat beide seizoenen iets langer zullen doorgaan dan we gewoon zijn. Meestal krijgen we de seizoensfinale eind juni te zien, maar dit zou weleens opgeschoven kunnen worden tot de zomervakantie. Door welke reeksen beide programma’s vervangen worden, werd ook nog niet bekendgemaakt, maar vermoedelijk zou het gaan om enkele klassiekers zoals bijvoorbeeld ‘De Kotmadam’ of ‘F.C. De Kampioenen’.

Lees ook: