https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Film Deze nieuwe seizoenen, series, films én knotsgekke datingshow verschijnen in juli op...

Deze nieuwe seizoenen, series, films én knotsgekke datingshow verschijnen in juli op Netflix

Er komen nieuwe seizoenen aan voor 'Sky Rojo', 'Never Have I Ever', 'Outer Banks', 'Atypical' én 'Virgin River'!

nieuw netflix juli
© Netflix

De zomervakantie gaat binnen een paar dagen officieel van start. Over het weer durven we geen uitspraken te doen, maar de Netflixvoorspellingen voor de zomer zien er alleszins veelbelovend uit. Deze 15 toffe titels verschijnen in juli.

1. Young Royals

‘Young Royals’ is een Zweedse dramareeks. De youngadultserie gaat over een jonge prins die op zijn nieuwe kostschool in een romance terechtkomt die botst met de traditionele waarden van zijn familie. Wanneer hij plots troonopvolger wordt, moet hij kiezen tussen liefde en loyaliteit.

Vanaf 1 juli.

Check de trailer.

2. Generation 56k

‘Generation 56k’ is een Italiaanse reeks die zich deels afspeelt in de late jaren 90, deels in de hedendaagse tijd. Twintig jaar terug verbond het internet de pubers Daniel, Matilda, Luca en Sandro met elkaar, nu vinden ze elkaar terug dankzij het wereldwijde web. Het resultaat is een romantisch en komisch verhaal in acht afleveringen van 30 minuten.

Vanaf 1 juli.

Check de trailer.

3. Audible

‘Audible’ is een documentaire die Amaree Mckenstry-Hall volgt, een footballspeler op de Maryland School for the Deaf. Na de zelfdoding van een vriend blijven hij en zijn teamgenoten geschokt achter. Ondanks de tegenslagen proberen ze ook hun laatste homecoming-wedstrijd te winnen, en bereiden ze zich voor op de echte instap in de wereld van de horenden.

Vanaf 1 juli.

Check de trailer.

4. The Fear Street Trilogy

In juli verschijnen drie ‘Fear Street’-films op Netflix. Ze zijn gebaseerd op de gelijknamige horrorboekenreeks, die doet denken aan de ‘Kippenvel’-boeken die elk ninetieskind vroeger las. De verhalen spelen zich alledrie af in het dorpje Shadyside, maar in verschillende tijdsperiodes. Je herkent onder meer ‘Stranger Things’-sterren Sadie Sink (Max) en Maya Hawke (Robin).

Vanaf 2 juli (Part 1)/9 juli (Part 2)/16 juli (Part 3).

Check de trailer.

5. Cat People

De titel zegt het zelf: deze docuserie gaat over echte kattenmensen. Van een cat lady die een over the top verjaardagsfeestje geeft voor haar harige vriendje over een kerel die wel heel veel poezen heeft tot een vrouw die straatkatten redt.

Vanaf 7 juli.

Check de trailer.

6. Atypical – seizoen 4

Het vierde seizoen van ‘Atypical’ is meteen ook het afscheid van de reeks. In dit laatste seizoen gaat Sam samenwonen met Zahid, maar dat lijkt niet helemaal van een leien dakje te lopen. Casey heeft het net als haar broer moeilijk om in zichzelf te geloven. Ze durft niet uit de kast te komen bij papa Doug, maar Elsa en Izzie proberen haar zo goed mogelijk te ondersteunen.

Vanaf 9 juli.

Check de trailer.

7. Virgin River – seizoen 3

Seizoen twee van ‘Virgin River’ eindigde met een heleboel cliffhangers. Zijn Mel en Jack definitief terug samen? Welk medisch nieuws wilde dokter Mullins brengen aan Hope voor ze onderbroken werden? En zal Preacher in Virgin River blijven of toch vertrekken naar San Francisco? Eén ding is zeker: dit derde seizoen is niet het laatste, want de reeks werd al vernieuwd voor een vierde seizoen.

Vanaf 9 juli.

Check de trailer.

8. Last Summer

Zag je de reeks ‘Summertime’ of de film ‘Caught by a Wave’ al op Netflix? Dan is ‘Last Summer’ iets voor jou. De Turkse film baadt in exact hetzelfde romantische vakantiesfeertje als die andere twee titels. ‘Last Summer’ gaat over de zestienjarige Deniz die in een mooie zomer zijn eerste grote liefde beleeft.

Vanaf 9 juli.

Check de trailer.

9. My Unorthodox Life

Julia Haart is de CEO van Elite World Group, ‘s werelds grootste conglomeraat van modellenbureaus. De realityreeks ‘My Unorthodox Life’ volgt haar glamoureus, absolutely fabulous life dat in contrast staat met het leventje dat ze enkele jaren terug leidde. Toen woonde ze in een super strikte, ultraorthodoxe joodse gemeenschap.

Vanaf 14 juli.

10. A Classic Horror Story

Netflix heeft al zin in Halloween, want naast de ‘Fear Street’-trilogie verschijnt er nog een horrorfilm op de streamingdienst. In ‘A Classic Horror Story’ strandt een groep reizigers in een bos in Zuid-Italië. Ze moeten zien te ontsnappen aan een gruwelijke moord. De film lijkt op de zoveelste klassieke horrorfilm, maar zou het volgens de trailer niet zijn. Spannend!

Vanaf 14 juli.

Check de trailer.

11. Never Have I Ever – seizoen 2

In het tweede seizoen van ‘Never Have I Ever’ is Devi’s doel duidelijk: ze wil een vriendje voor ze haar diploma behaalt. Zowel Paxton als Ben hebben haar aandacht volledig te pakken, maar ze moet nu eenmaal kiezen. Of toch niet?

Vanaf 15 juli.

Check de trailer.

12. Sexy Beasts

Je dacht dat je alles gezien had op vlak van datingshows? Think again. Netflix komt met ‘Sexy Beasts’, een erg vreemde mix van ‘The Masked Singer’ en ‘First Dates’. De singles dragen maskers, make-up en zelfs gezichtsprotheses zodat ze elkaar op basis van persoonlijkheid kunnen beoordelen.

Vanaf 21 juli.

Check de trailer.

13. Sky Rojo – seizoen 2

In het tweede deel van ‘Sky Rojo’ zijn de rollen omgekeerd. Coral, Wendy en Gina lopen niet langer weg, maar proberen hun pooiers nu zelf te grazen te nemen. Het beloven weer acht afleveringen vol seks, geweld en spanning te worden. Vamos!

Vanaf 23 juli.

Check de trailer.

14. Outer Banks – seizoen 2

Na hun bijna-doodervaring in het eerste seizoen, zijn John B (Chase Stokes) en Sarah (Madelyn Cline) op de vlucht op de Bahama’s. Nieuwe vrienden brengen helaas ook nieuwe vijanden met zich mee.

Vanaf 30 juli.

Check de teaser.

15. The Last Mercenary

Onze eigenste Jean-Claude Van Damme speelt in deze Franse actiefilm een huurling op pensioen die halsoverkop weer aan het werk moet wanneer blijkt dat zijn zoon, die hij nooit gekend heeft, door de overheid beschuldigd wordt van wapen- en drugshandel.

Vanaf 30 juli.

Check de trailer.

Lees ook: