Home Lifestyle TRAILER: de jagers zijn plots de prooi in seizoen 2 van ‘Sky...

TRAILER: de jagers zijn plots de prooi in seizoen 2 van ‘Sky Rojo’

Coral, Wendy en Gina zijn niet langer op de vlucht voor hun pooiers. Ze willen wraak.

trailer sky rojo
© Netflix

Binnen een maand gaat de strijd op leven en dood tussen prostituees Coral, Wendy en Gina en hun pooiers onverstoord verder in seizoen 2 van ‘Sky Rojo’. Maar deze keer zijn het niet de dames die opgejaagd worden.

Het eerste deel van de Spaanse Netflixreeks ‘Sky Rojo’ eindigde met een cliffhanger. Coral dacht dat ze haar pooier Romeo vermoord had, kreeg spijt en begon hem te reanimeren, waarop hij plots haar keel toekneep. De zopas geloste trailer voor het tweede seizoen bevat al een spoiler: zowel Coral als Romeo komen heelhuids uit het gevecht.

Rancune

Dat betekent (gelukkig) niet dat de strijd gestreden is. De dames willen wraak voor het leed dat hen aangedaan is. Het lijkt erop dat ze een plan smeden om Romeo, Moisés en Christian –  en de man die Wendy aanviel in de toiletten – hardhandig een lesje te leren. Álex Pina volgt ook voor deze acht afleveringen zijn gekende recept: flitsende, sexy actie met een heerlijk Spaans sausje erover. Vamos, dat het maar snel 23 juli is!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer series om naar uit te kijken: