https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Netflix maakt officiële releasedatum voor tweede seizoen van ‘Outer Banks’ bekend

Netflix maakt officiële releasedatum voor tweede seizoen van ‘Outer Banks’ bekend

De teaser belooft alvast veel goeds!

Outer Banks tweede seizoen releasedatum
© Netflix

Nog geen spannende zomervakantie in het vooruitzicht? Geen probleem, want Netflix trakteert je binnenkort op het tweede seizoen van ‘Outer Banks’. De streamingdienst heeft namelijk de officiële releasedatum gedropt en gooit meteen ook een korte teaser in de strijd om je warm te maken voor het vervolg. En ja, de spanning is te snijden…

Oké, het aftellen naar nieuwe afleveringen van ‘Outer Banks’ kan nu echt beginnen. Exact een maand geleden verraste Netflix ons al met een paar foto’s van het tweede seizoen, en nu kan je eindelijk een datum aankruisen in je agenda voor een stevige bingewatchsessie. Op 30 juli zal je namelijk kunnen bezwijken bij de knappe looks van John B. Al is de kans groot dat de spannende verhaallijn van het tweede seizoen je ook niet onberoerd zal laten.

Goudjacht 2.0

Na hun bijna-doodervaring in het eerste seizoen, zijn John B (Chase Stokes) en Sarah (Madelyn Cline) nu op de vlucht in de Bahama’s. Nieuwe vrienden brengen helaas ook nieuwe vijanden met zich mee als ze weer op het spoor van het goud zijn. Maar ook op OBX maakt men zich op voor een wilde rit. Thuis komen Kiara (Madison Bailey), Pope (Jonathan Daviss) en JJ (Rudy Pankow) namelijk voor een test te staan. De 400 miljoen dollar zit nog steeds in het spel, maar zal de onthulling van een geheim de groep herenigen voor een nieuwe missie? Wij zullen het in het midden van de zomervakantie eindelijk weten!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: