Home Lifestyle Vanavond de laatste ‘Blind Gekocht’: Lizi en familie krijgen eindelijk hun huizen...

Vanavond de laatste ‘Blind Gekocht’: Lizi en familie krijgen eindelijk hun huizen te zien

De eerste reacties zijn gelukkig positief.

blind gekocht
© Play4
‘Blind Gekocht’-kijkers leerden Lizi en haar familie in het begin van het seizoen kennen, maar pas in de laatste aflevering krijgen zij hun nieuwe thuis te zien. De eerste reacties lijken alvast positief.

Kristine, Yanna, Lara, Lizi en Desmond gaven de allermoeilijkste opdracht in de geschiedenis van het programma aan Béa en Bart. Ze zochten twee gezinswoningen op hetzelfde perceel mét een grote tuin voor 700.000 euro. De familie gaf bovendien aan geen fan te zijn van nieuwbouw, wat de zoektocht nog bemoeilijkte. Uiteindelijk moest Béa afwijken van hun wensen, want ze kocht twee naast elkaar gelegen casco-woningen. Omdat er op het moment van de aankoop alleen nog maar ruwbouw was, kreeg Bart meerdere maanden de tijd om alles in orde te zetten. Vanavond krijgen we in de laatste aflevering van het seizoen eindelijk het resultaat te zien.

De familie reageerde niet zo positief bij het eerste bezoek, dus het is best een spannend moment voor Bart en Béa. Vooral het feit dat er geen kamer was voor Lara, de 27-jarige dochter die bij mama Kristine en zus Lizi woont, baarde zorgen. Bart vertelde Kobe bij dat eerste bezoek dat er een oplossing is voor het ruimteprobleem, dus wij zijn erg benieuwd.

Moment van de waarheid in Westrem

Ook Sophie en Jelle krijgen in de laatste aflevering hun afgewerkt huis te zien. Zij beginnen met vooroordelen aan de reveal, want hun woning staat in Westrem en niet in Wetteren zelf. De twee gingen akkoord met een uitbreiding van het zoekgebied, Béa kocht een huis in Westrem en nét erna liet het Oost-Vlaams koppel aan Kobe weten dat ze zich bedacht hadden. Te laat… Hopelijk maakt het interieur veel goed. Je ziet het vanavond om 20u35 op Play4.

Lees ook: