https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Netflix deelt foto’s en releasemaand van tweede seizoen ‘Locke & Key’

Netflix deelt foto’s en releasemaand van tweede seizoen ‘Locke & Key’

Wist je trouwens dat ook het derde seizoen al bevestigd werd?

tweede seizoen locke & key
© Netflix

Het is ondertussen al meer dan een jaar geleden dat de Netflixserie ‘Locke & Key’ uitkwam. Netflix maakte eindelijk bekend wanneer we het tweede seizoen ongeveer mogen verwachten en deelde meteen ook enkele foto’s uit die nieuwe afleveringen.

In maart 2020 werd bekendgemaakt dat ‘Locke & Key‘ een vervolg zou krijgen, en sindsdien was het wachten geblazen. Nu weten we eindelijk wanneer we het tweede seizoen mogen verwachten. Mark your calendars, want oktober is de maand waarin we eindelijk zien hoe het verhaal verdergaat.

De releasemaand werd door de cast aangekondigd met een video op het officiële Instagramaccount @lockeandkeynetflix. ‘Hey jongens, het is de Locke-familie, live vanop de set van “Locke & Key”‘, begint Connor ‘Tyler’ Jessup de video. ‘We hebben groot nieuws’, vult Emilia ‘Kinsey’ Jones aan. ‘Groter dan toen je erachter kwam dat Gabe een demon was’, horen we Darby ‘Nina’ Stanchfield vragen. Emilie gaat verder: ‘Oké, hier gaat ie. “Locke & Key” seizoen twee gaat in première…’, ‘… in oktober’, vervolledigt Jackson Robert ‘Bode’ Scott. ‘Er zijn meer sleutels, meer mysterie en meer Aloha’s onderweg’, vult Darby nog aan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Op het einde van het eerste seizoen zagen we dat de Locke-kinderen erin slaagden om de slechte Dodge in het portaal te gooien. Of dat dachten ze toch. Het was namelijk niet Dodge, maar wel Ellie die verzwolgen werd. En dat terwijl Dodge zich al die tijd voordeed als Gabe en zichzelf ook op het einde van het seizoen transformeerde om zo undercover te blijven. En nu is Dodge niet meer het enige gevaar. Eden werd namelijk ook geraakt door de ‘lichtgevende kogels‘ en is nu dus een demon…

Eerste foto’s

Naast een releasemaand deelde Netflix ook zeven foto’s uit de nieuwe afleveringen die ons al een sneak peek geven van het tweede seizoen. PS wist je dat ook het derde seizoen al bevestigd werd?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: