Home Lifestyle ZIEN: Netflix lost trailer van ‘Feel Good’, een tragikomische serie met een...

ZIEN: Netflix lost trailer van ‘Feel Good’, een tragikomische serie met een lesbisch koppel in de hoofdrol

Niemand minder dan Lisa Kudrow, aka Phoebe uit 'Friends', speelt een rol in de feelgoodserie.

© Netflix

Mark your agendas, want er wordt heel binnenkort weer een steengoede serie gelost op Netflix. Vanaf volgende maand zullen we namelijk kunnen smullen van de romantische tragikomische serie ‘Feel Good’. En als we de trailer mogen geloven, maakt de serie kans om een van onze nieuwste verslavingen te worden.

De serie is losjes gebaseerd op het (tumultueuze) leven van de Canadese comédienne Mae Martin. Tijdens een van haar optredens wordt ze tot over haar oren verliefd op George, een heteroseksueel meisje dat tegen alle verwachtingen in toch ingaat op de avances van Mae. De twee tortelduifjes komen in een razendsnelle rollercoaster terecht en besluiten uiteindelijk om samen te wonen.

Phoebe uit ‘Friends’

Wat George niet weet? Mae heeft een drugsverslaving. Wanneer ze ontdekt dat Mae niet helemaal is wie ze lijkt, blijft ze toch als een blok achter haar vriendin staan. Ondertussen doet Mae er alles aan om haar leven weer op de rails te krijgen. Ze gaat naar praatgroepen, probeert de relatie met haar ouders te onderhouden en carrière te maken, maar loopt tijdens dat bikkelharde parcours een paar keer keihard met haar hoofd tegen de muur.

‘Feel Good’ is een persoonlijk en donker maar tegelijkertijd ook grappig verhaal over twee jonge mensen die de liefde en seksualiteit proberen te begrijpen en een duurzame relatie willen opbouwen. Actueler kan het volgens ons niet worden! Het scenario werd geschreven door Mae Martin herself en ze neemt ook de rol van Mae, zichzelf dus, op zich.

De andere rollen zijn weggelegd voor Charlotte Ritchie als George, Lisa Kudrow (Phoebe uit ‘Friends’) als Mae’s mama Linda, Adrian Lukis als Mae’s vader Malcolm en Sophie Thompson als Maggie. De volledige trailer kan je hieronder bekijken. Op 20 maart verschijnt ‘Feel Good’ op Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: