Home Lifestyle YES: er is een releasedatum voor het derde seizoen van ‘Stranger Things’

YES: er is een releasedatum voor het derde seizoen van ‘Stranger Things’

Als je ’t ons vraagt, mag het dit jaar in het begin van de zomervakantie af en toe flink regenen. Dan voelen we ons nét iets minder schuldig omdat we binnen zitten om het derde seizoen van ‘Stranger Things’ te bingen. Netflix kondigde namelijk net aan dat op donderdag 4 juli online te zullen zetten.

Stranger Things 3

Bijna exact drie jaar na het verschijnen van het allereerste seizoen van ‘Stranger Things’ op Netflix, zal het derde deel online worden gezet. Dat speelt zich af in de zomer van 1985, een zomer die, volgens de aankondigende Instagrampost van de streamingdienst, ‘alles kan veranderen’. Aan de cast is daarentegen niet veel veranderd: de drie jongens, Eleven en Max – het roodharige meisje dat er in het tweede seizoen bij kwam – zijn allemaal op de foto te zien.

Mike en Eleven houden bovendien elkaars hand vast. Het lijkt er dus op dat de twee eindelijk een koppeltje zijn, na de kus in het vorige seizoen. Het internet vond zelfs al een koppelnaam uit voor de twee: Mileven!

Maar laten we niet overenthousiast worden. Aangezien er in de Instagrampost ingezoemd wordt op de verstrengelde handen van Mike en Eleven, is het waarschijnlijk dat hun prille relatie flink onder druk zal komen te staan. Of dat ze samen gevaar lopen. Het blijft ‘Stranger Things’, natuurlijk.

Meer series om naar uit te kijken: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.