Home celebs ZIEN: geweldige foto vanop set van tweede seizoen ‘Big Little Lies’ gaat...

ZIEN: geweldige foto vanop set van tweede seizoen ‘Big Little Lies’ gaat internet rond

Een ding is duidelijk: de personages van Reese Witherspoon en Meryl Streep zijn géén vriendinnen.

Het tweede seizoen van ‘Big Little Lies’ wordt er sowieso weer een met heel wat drama. Hoofdpersonage Madeline maakt alleszins een nieuwe vijand in Monterrey, zo blijkt uit foto’s vanop de set. Reese Witherspoon werd gefotografeerd op het moment dat ze met een gemene blik een ijsje gooit naar Meryl Streep, die de schoonmoeder van haar beste vriendin Celeste speelt. Wat een verspilling, zeg…

Reese vs Meryl

Het laatste wat wij op dit moment met een fris ijsje zouden doen, is het naar iemands hoofd keilen. Maar Madeline Mackenzie, het personage van Reese Witherspoon in ‘Big Little Lies’, vindt duidelijk dat de vrouw die de agressieve Perry Wright voortbracht, een roomijs-douche verdient. In het tweede seizoen van de serie komt de mama van de – spoiler alert – vermoorde echtgenoot van Celeste de boel op stelten zetten in Monterrey.

Reese wint

Bij het zien van de foto’s rijst natuurlijk de vraag: kan Madeline mikken? Die vraag beantwoordde Reese Witherspoon herself op Twitter en Instagram. Meryl mocht wel degelijk een douche nemen na de opnames, want volgens Reese werd ze vol geraakt.

Oh I got her… ? ??#MerylStreep #BigLittleLies

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van ‘Big Little Lies’ uitgezonden zal worden, maar het zal zeker niet meer dit jaar zijn.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.