Home Lifestyle Makers van ‘The Crown’ en ‘La Casa de Papel’ werken samen aan...

Makers van ‘The Crown’ en ‘La Casa de Papel’ werken samen aan nieuwe Netflixserie

Het belooft een spannende thrillerserie te worden.

White Lines

Goed nieuws voor fans van de populaire Netflixseries ‘The Crown’ en ‘La Casa de Papel’, want de makers van die series werken samen aan een nieuwe serie: ‘White Lines’.

De makers van ‘The Crown‘ en ‘La Casa de Papel‘ werken samen aan een nieuwe Netflixserie. Dat nieuws werd afgelopen weekend bekendgemaakt op het jaarlijkse persevent van de Television Critics Association.

White Lines

White Lines‘, zoals de serie zal heten, wordt een thriller-/dramareeks die zich afspeelt op Ibiza. Wanneer het lichaam van een legendarische dj uit Manchester twintig jaar na zijn mysterieuze verdwijning op Ibiza wordt teruggevonden, keert zijn zus terug naar het Spaanse eiland om uit te zoeken wat er precies gebeurd is. Haar queeste leidt haar door een spannende wereld van dancemuziek, indrukwekkende jachtschepen, leugens en cover-ups, wat ervoor zal zorgen dat ook zij de donkere kant in zichzelf naar boven zal moeten laten komen…

Wanneer de reeks precies te zien zal zijn, is nog niet bekend. Wel zou de pre-productie volop aan de gang zijn. Can’t wait!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.