Home Lifestyle Monopoly brengt nieuwe versie uit speciaal voor slechte verliezers

Monopoly brengt nieuwe versie uit speciaal voor slechte verliezers

Zijn scheldtirades, huilbuien of gemopper dat het 'niet eerlijk is' bij jou standaard tijdens een spelletjesavond?

Monopoly Slechte Verliezers
© Hasbro

Kan je absoluut niet tegen je verlies bij het spelen van gezelschapsspelletjes en uit zich dat in scheldtirades, huilbuien of zelfs het omvergooien van het spelbord? Monopoly to the rescue! De makers van het populaire bordspel brengen een nieuwe editie uit dat verliezen beloont: Monopoly voor Slechte Verliezers.

Monopoly is een van de populairste gezelschapsspelletjes en er bestaan al verschillende edities van. Denk maar aan ‘Stranger Things‘, ‘Friends‘, pizza, katten, ‘Game of Thrones‘ en zo kunnen we nog een tijdje doorgaan. Er is zelfs een versie waarbij valsspelen wordt aangemoedigd! De allernieuwste creatie is er eentje voor alle slechte verliezers onder ons. Willen ze bij jou thuis geen spelletjes meer spelen uit schrik voor jouw reactie als je verliest? Heb je tijdens een zwak moment het hele spelbord al eens op de grond gesmeten of ontaarden ‘we spelen een spel vanavond’-avondjes altijd in huilbuien of scheldtirades? Dan wordt Monopoly voor Slechte Verliezers jouw favoriete tijdverdrijf!

Monopoly voor Slechte Verliezers winnen

Deze hilarische variant van het klassieke Monopoly-spel beloont verliezers! Je verdient dus geld met alle dingen die je normaal gezien net wil voorkomen. Denk maar aan naar de gevangenis moeten, huur of belasting betalen of failliet gaan. Je verzamelt Slechte Verliezer-munten met je flaters en als je er vier hebt, kan je die inruilen voor de Mr. Monopoly-pion. Daarmee profiteer je van tal van voordelen. Het spel kost 34,99 euro en kan je hier online bestellen.

PS Wil je het spel liever winnen? Dan kan je van 16 tot en met 30 november een mailtje sturen naar monopoly@lvtpr.com waarin je je gedrag als slechte verliezer zo goed mogelijk omschrijft en eventueel bewijst met fotomateriaal zoals een gebroken bord, gescheurde geldbriefjes of kapotte pionnen. De tien origineelste inzendingen winnen het spel en een waardebon van € 20 voor Bol.com.

Lees ook: