Home Lifestyle 5 erotische gezelschapsspelletjes voor in de slaapkamer

5 erotische gezelschapsspelletjes voor in de slaapkamer

Schat, we spelen een spel vanavond...

© toa heftiba via unsplash & bol.com

Ben je na een dikke week quarantaine Monopoly, Levensweg en andere bordspelletjes beu gezien? Dan kan je vanavond misschien eens een ander soort spelletje spelen met je hubby? Deze 5 erotische gezelschapsspelen zijn het ideale voorspel. Let the games begin!

1 / 5
1. Truth or Dare
2. Sex-O-Chess
3. Snoepjes
4. Dobbelstenen
5. Ultiem Verlangen
1. Truth or Dare
1. Truth or Dare

Dit is de erotische versie van de klassieker Truth or Dare. Je mag kiezen tussen 69 uitdagende opdrachten zoals ‘zoek met je ogen dicht een muntstuk onder de kleren van een medespeler’ of 69 pikante vragen zoals ‘wat is jouw meest ondeugende fantasie?’.

€ 19,10 – Bol.com

2. Sex-O-Chess
2. Sex-O-Chess

Hou je van een partijtje schaken, maar wil je een een kinky toets aan geven? Dan is Sex-O-Chess het ideale spel voor jullie. Bij elke zet krijgt je partner of jij punten, waarmee je later aan de slag kunt gaan. Probeer elkaar net zoals bij het reguliere spel zo snel mogelijk schaakmat te zetten en krijg je lekkere beloning.

€ 39,95 – EasyToys

3. Snoepjes
3. Snoepjes

Hiervoor hoef je geen bordspel in huis te halen. Het enige wat je ervoor moet doen, is wat schepsnoep halen uit de kast of in de supermarkt. Je blinddoekt je partner en legt de snoepjes op verschillende gevoelige zones van je lichaam. Hij moet zonder zijn handen te gebruiken ze een voor een zoeken.

4. Dobbelstenen
4. Dobbelstenen

Deze twee dobbelstenen hebben niet de kenmerkende ogen van 1 tot en met 6. Op de ene dobbelsteen staan stoute opdrachten zoals kussen of likken. De tweede steen heeft op elke zijde een deel van het lichaam. Gooi ze beide tegelijk op het bed en voer de combinatie uit die je leest.

€ 5,46 – Bol.com

5. Ultiem Verlangen
5. Ultiem Verlangen

Met verschillende romantische én vurige vragen of opdrachten leer je je partner op een speelse wijze beter kennen. De winnaar ziet zijn grootste erotische wens in vervulling gaan.

€ 35,15 – Bol.com

Lees ook: